[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Projekció - talán így nevezik azt, amit csinálsz. :) Prolik nem a Fideszben vannak. Legalábbis ritkán szokták egy kiemelt szakkollégium diákjait prolinak nevezni. Ellenben a kedves pártodban nagyjából alig van más. Trágárkodó, fenyegetőző, magukon uralkodni képtelen, bokorban szopató tajparasztok gyülekezete. Volner, akit a tőmondatokban előadott gazdaságpolitikai sületlenségei folytán a párt egyik eszének tart a borzalmas tagság, alig bonyolultabb, mint egy ostoros moszat.
Annak örülök, hogy ti "komoly értékrenddel rendelkeztek". :D Most már csak tükröződnie kéne valaminek abból a komoly értékrendből. Hogy liberális barátnőd van, az meg alapjában kérdőjelez meg megint csak sok mindent.

Mégis ezektől a proliktól lopnak az olyan tanultak mint te :D:D

Legalább most már vállalod, és nem tagadod a nyilvánvalót. Ti a liberálisokkal vagytok. Ez sokaknak megkönnyíti majd a döntést a szavazásnál, köszönjük! És az a helyzet, hogy sikerült megint leleplezni magatokat: nem elvi, a nemzet jövője szempontjából kulcsfontosságú ügyekben elfoglalt álláspont szerint döntötök szövetségesről, hanem aszerint, melyik párt segíti elő jobban a saját tyúkszaros pártérdekeiteket. Ezért bűzlik a Jobbik: mert mindig a nemzeti érdek elé helyezik a pártérdeket.

ÁFA csalástól bűzlő, tized áron csinált mocskolódó kampány után én visszafogottabb lennék a helyedben, persze az én vagyok, nem egy napraforgó jobbikos.
Nem, aszerint döntünk, ki lép jobban a lábunkra és ki hagy kevésbé élni :D Eszerint döntünk.

Ha ezt mas mondja rolatok akkor kikeritek magatoknak. :)

(Ha a melegfelvonulason fekete-feherben keszititek a szelfiket, akkor majd a szivarvanyos zaszlokat nem lehet megkulonboztetni az Arpad-savostol. :D )

Biztos vagyok benne, hogy a vakkantáson kívül eddig még az életben nem ment más, még nem próbáltad ki magad egyszer sem a droidok ellen, pl egy melegfelvonuláson :)

És lehet itt magyarázni, a dolgot, de én szomorú lennék inkább a helyedben, hogy lassan elszigetelődtök a társadalom többi rétegétől és kábé a mindenki által utált melegekkel kerültök azonos megbecsültségi szintre a jobboldal eszmeileg igen változatos táborában :) Sajnos kezdem megérteni a Gábor mindenki felé nyitását, mert komolyabban lehet vitatkozni pl egy liberálissal, mint veletek "jobboldaliakkal" akik, azon kívül, hogy itt hőbörögtök egy fórumon a való életben egy követ nem dobtatok el a gyurcsótány érában és arra vártatok otthon meglapulva az akkor még baráti simi féle Hír Tv előtt, hogy majd eljön a nagy vezér és megváltja a bűneiteket :D

Closed profilját nézd meg...
Ezért mondtam azt anno, hogy az ilyen politika és biztpolért én nem sírnék, ha nem lenne...
Már megnéztem.
Igen, a vége lehet az lesz, hogy szépen le lesznek zárva, ha más nem legalább belpol ne legyen. Az tényleg nem hiányzik.

Ezért mondtam azt anno, hogy az ilyen politika és biztpolért én nem sírnék, ha nem lenne...
A biztpolon nem ez megy. Amúgy is, ha büszkén nem olvasod, honnan tudod, hogy mi megy? Kicsit ellentmondásos a dolog, nem gondolod?
Már megnéztem.
Igen, a vége lehet az lesz, hogy szépen le lesznek zárva, ha más nem legalább belpol ne legyen. Az tényleg nem hiányzik.
Újfent jelezném, hogy a lezáráson kívül temérdek más lehetőséged is van. Tessék kiosztani a figyelmeztetéseket, első körben. Ha admin akartál lenni, csináld rendesen.

gyakorlatilag mindenhová bejön ez a fos politikai lúzung. Nem érdekel. Próbálok minden lehetséges felbukkanási pontot kiiktatni az életemből, erre tessék, ez a topic is vastagon eregeti a világba ezt a szart. Éppen elég elviselni néha a műszaki és fizikai maszlagok özönét, erre bejön a politika, ráadásul abból is a suttyó mszp/fidesz lúzung.

:(

• Tetszik
Reactions: ijasz and fishbed
Újfent jelezném, hogy a lezáráson kívül temérdek más lehetőséged is van. Tessék kiosztani a figyelmeztetéseket, első körben. Ha admin akartál lenni, csináld rendesen.
Nem tilos politizálni. Nincs miért figyelmeztessek. Csak megkérdőjelezem a létjogosultságát.

Hát ha te a soros által kiemelt "szakkolegistákat" leprolizhatod, akkor én is leprolizhatom a nagy "elődöket".

Hol volt szakkollégista Zagyva, Szilágyi, Volner, Pörzse, Janiczak, Rig meg a többi ostoros moszat szintű szűkagyú? Ezek még az 1962. évi parlamentből is lefelé lógtak volna ki szellemi képességeik alapján.
A korábbi mszp-agitátor Pörzse nemrég egy echotv-s interjúban visszakérdezett a riportertől, hogy mi történt február 11-én, mi az a becsület napja? :)

Téged ignoráltalak, mert ha felvettem volna a stílusodat, engem már régen kivágtak volna.
De pár dolgot azért tisztázzunk. Nem én kezdtem el kormányfényező cikkekkel telerakni a Kantint. Mások kezdték el szisztematikusan a kormányt jogosan/jogtalanul támadó cikkekkel telerakni. Mivel abban a hiszemben éltem, hogy ezekre itt szabadon lehet reagálni, megtettem. És amíg általam egy szaros vécépapírdarabnál is kevesebbre tartott, tisztességtelen ellenzéki pártok szekértolói kezdenek erkölcsi magasságokból minősítgetni, gyalázkodni, addig én is kiállok a kormány mellett.

• Tetszik
Reactions: zeal
Srácok!! Régóta vagyok olvasója és csak olvasója a htka-nak. Soha nem szólok hozzá semmihez. (Csak most.) Ezt a politikai acsarkodást nem lehetne kint hagyni. Annyi más fórum van arra hogy egymás torkának essetek holmi politikai szimpátia miatt. Nem lehetne ezt a felületet mentessé tenni ettől? És elnézést.

• Tetszik
Reactions: szuvorov
Status
Not open for further replies.