• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
Mackensen
Reakció pontszám
9 769

Csatlakozott
Legutóbb aktív
Legújabb tartalmak megtekintése

Profil bejegyzések Legutóbbi aktivitás Hozzászólások Bemutatkozás

 • B
  Tisztelt Moderátor!
  Sajnálattal tapasztaltam, hogy a felhasználói fiókomat nem tudom törölni (vagy nem találtam meg hogyan lehet és akkor én kérek elnézést). Kérem törölje véglegesen a fiókomat.
  Köszönettel: b4l4ge.
  Szia!
  Bocsi, Te törölted valami posztomat és fenyegettél meg kirakással? Csak azért, mert nincs mögötte azonosító, aláírás. Először nem is értettem, mi ez. Másodszor; Mi volt benne? Nem tudom, nem derül ki, mert nem látom ki törölt és mit. :)
  Nem lehetne, hogy lássam, mi volt az?
  Így most épp fogalmam sincs.
  Kedves Mackensen! Új vagyok itt és sajnos sehogyan sem tudok rájönni arra, hogy miként lehet egy új topic -ot, új fórum témát indítani: Sehol nem találok ilyen gombot vagy menüt! Tudnál segíteni? Köszi előre is!
  Szia Mac,
  Kèrlek, törölj a tagok közül.
  Ami érdekel, azt regisztràciò nélkul is megnèzhetem a jövoben.
  Sok sikert kivànok a munkádhoz a HTKA-n.
  Üdvözlettel: aquarell
  Üdv!

  Grippen fórumban a "Nagyok" ( :)) ) nem találnak egy -némi fejlesztés után - fegyverhordozó drónként a Griffhez használható "repülő eszközt". Megpezsdíthetném a htka ezen fórumát(kvíz) egy csak adatokkal "operáló" kérdéssel?
  Szia, Eszt a filmet keresem en is,veletlenul nem tudod a cimit?Én egy régi francia filmet keresek amit gyerekkoromban láttam és sajnos nem emlékszem a címére. Arrol szól va film, hogy van egy öreg és a népes családja akik az egész filmen keresztűl megpróbálják kinyírni a vagyon miatt. Persze az öreg mindíg megússza és ők hullanak mint a legyek
  Szia Mac, ha jol emlexem ma lejart a hozzaszolasi jogom megvonasa a Sziriai topicban. Visszaadnad ezt a jogot kerlek?
  Szia
  Elég nagy problémával állok szemben.Én a mirella nevű tag lennék,de sajnos nincs meg a jelszavam és újat sem tudok kérni,mert az e-mail címemnek ugyanaz volt.Tudom hogy ez így nem működik,de valami megoldás nincs rá?Mondjuk a facebook-om alapján vagy valami hasonló?Annak még tudom a jelszavát. :-D
  Üdv !
  A bonyodalmak elkerülése végett az utolsó bejegyzéseket az infografikáktól tudnád- e törölni ?
  Köszönöm.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…