Urak... nálam megy az ignore gomb panoz-ra, nektek nem szokott működni a dolog?![]()

Nógrád, Borsod, Szatmár tele van ilyenekkel. 10k-ért komplett kezelést kapsz.Szimpi ez a csaj, a szandál-kendő kombót leszámítva. Tudja valaki a számát?![]()

Nem, ők sem szalonképesek. Ugyanolyan szar muszlim horda mint a többi, csak jelenleg teszik a szépet.Kb. én is így tudtam, de reméltem, hogy mások talán jobban tudják... Akkor hát Szíriában vannak a kurdok, meg Asszadék (meg akik ezen két csoporthoz csapódtak) és ezzel kb. ennyi is a szalonképes felek száma.
Persze, az iraki tapasztalatokból kiindulva ez borítékolható volt. De a remény... Hogy egy demokratikus (nem vallási fanatikus) ellenzéknek lehet ott szerepe... Miközben ez azért eléggé egy síita-szunnita szembenállás, vagyis vallási háború főképp, némi külföldi, több tömb általi "internacionalista rásegítéssel" fűszerezve, amennyire látom... Tényleg, mi az ezen két irányzat aránya Szíriában? Mármint a síiták-alaviták és a szunniták aránya?
Ha ez igaz akkor nemsoká éles anyagok is fent lesznek róla.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..