[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Tetszik
Reactions: fip7
Vannak országok a földön akik nem kívánják az erős Európát. Elszomorító.
Mi a bajod a beáramló menekültekkel? Csak nem iszlamofób, vagy rasszista vagy? Refugies Welcome nem? A gonosz diktátor előzte őket.o_O
Hát hihetetlen hogy abban a békeszerető, türelmes, el és befogadó Hollandiában micsoda gondolataitok vannak.

• Tetszik
Reactions: tindalos and zeal
Háborús helyzet Hamburgban.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20170707-hamburg-tuntetesek-huszezer-rendor-fekete-blokk.html
Csak hiányzik az a 200 rendőr akit most szopatnak némi "helytelen viselkedésért". Na de a migráncsok ellen mikor vezényelnek ki ennyit?

Kudarc a brüsszeli migráncskezelés.
http://www.origo.hu/itthon/20170707-szazadveg-konferencia-szijjarto-europai-unio-brexit.html
Ne ne ba...

Katonákat késeltek a migráncsok, pedig ezek európaiak.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20170...igransbanda-a-francia-luxusnyaralohelyen.html
Ez a hír biztos jót tesz majd a turizmusnak.

Mondtam én hogy kelleni fognak azok a rendőrök :D

DEM2lGCXoAApn0R.jpg

Hát amúgy az európaiakon kívül senki sem akar erős Európát. Kinek kéne egy kompetens gazdasági vetélytárs? MInél előbb esik szét az EU annál jobban tapsol a 3 legnagyobb hatalom a bolygón.
Az érthető, hogy a 3 nagyhatalom tapsolna az EU szétesésének, az az érthetetlen amikor európai emberek tapsolnának ezért.

Az érthető, hogy a 3 nagyhatalom tapsolna az EU szétesésének, az az érthetetlen amikor európai emberek tapsolnának ezért.
Én szeretnék erős Európát, még Európai Egyesült Államokat is. Csak éppen más nézeteket vallok az "európai értékekről" mint a jelenlegi uralkodó fősodor az EU parlamentben.

4. nap

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

5. nap

6. nap

Én szeretnék erős Európát, még Európai Egyesült Államokat is. Csak éppen más nézeteket vallok az "európai értékekről" mint a jelenlegi uralkodó fősodor az EU parlamentben.
Azok ülnek ott akiket az európai polgárok megválasztottak. A fősodor, a többség meg azok akikre a legtöbben szavaztak.

4. nap

5. nap

6. nap

Elsőre a Resident evil legutóbbi részére hasonlított, amikor a zombik vonulnak a két jármű után, mert az vontat egy-egy csali embert.

A másik ami feltűnt, hogy ezek igen jól szervezettek, de nem jött le hogy lenne bármi céljuk / követelésók az egésszel, azontúl, hogy drogozzanak, bulizzanak és fegyújtsanak ezt-azt.

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
Azok ülnek ott akiket az európai polgárok megválasztottak. A fősodor, a többség meg azok akikre a legtöbben szavaztak.
Hát ezt azért kissé kétlem, én nem szavaztam rá, hogy ki legyen a Parlament Elnöke. Az a tendencia, hogy a tagországok belpolitikájában már elbukott politikusok kerülnek az EP-be. Legtöbbször.