Szerintem akkor lassan kijelenthetjük hogy elkezdődött egy újabb közel-keleti háború...
Sajnos igen

Szerintem akkor lassan kijelenthetjük hogy elkezdődött egy újabb közel-keleti háború...

igen és ec-pecc kimehetsz számolnak kit bombázzanak éppen melyik nem fáj annyiraa levegőben meg koalíciós gépek repkednek.

Szolgáljon ez a kép örök tanulságul mindazon kis nemzeteknek akik beállnak egy nagyhatalom szekértolójának. ÍGY FOGTOK JÁRNI TI IS...!!Kirkuk főutcája begördülő Abrams-ek...
![]()
Szolgáljon ez a kép örök tanulságul mindazon kis nemzeteknek akik beállnak egy nagyhatalom szekértolójának. ÍGY FOGTOK JÁRNI TI IS...!!

72-es, +a BMPKirkuk főutcája begördülő Abrams-ek...
![]()
Kétlem, hogy komolyabb fegyveres konfliktus lenne ebből a dologból. Egyrészt a kurd erők nem alkalmasak egy háború megvivására( és ezzel ők is tisztában vannak), másrészt "jogilag" csak a függetlenés kikiálltása után kezdhetnének háborúba, amit viszont nem fognak megtenni. Valószínűleg minimális ellenálást kifejtve szépen vissza fognak vonulni az alkotmányos határok mögé.
Hááát. Egyrészt már elég rég óta háborút viselnek, másrészt meg milyen alkotmányos határokra gondolsz? Az iraki kormány érvénytelennek nyilvánította a függetlenségi népszavazást, ami azt jelenti, hogy Irak területén nem lehet olyan állam, hogy Kurdisztán.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..