70 000 a sínrendszeres előagy a hazainEgy normális red dot önmagában 300.000 Ft minimum!
70 000 a sínrendszeres előagy a hazainEgy normális red dot önmagában 300.000 Ft minimum!
meg a mikuláscsengő, meg a három rénszarvas?És hol van ott az optika a lézer célzó?Vagy ha red dot/holosight akkor az is meg egy optika?
???meg a mikuláscsengő, meg a három rénszarvas?
karácsonyfát mindenkinek?
70 000 a sínrendszeres előagy a hazain
lusta vagyok miost számolni, arányaiban ez hányszorosa a magyar külföldi munkavállalóknak?
5.56... jóhogy nem már légpuska.
de úgy rémlik AN/PEQ-15 kisker ára most kb 1400 dollár...
lehet számolni. abból a 900 000ből mi volt az "alkotmányos költség"
(USD árfolyam most 266)
Több, de esélyesen bőven a Románok és a Lengyelek mögött vagyunk.hivatalos stat 2016 szerint 280 000,KSH szerint, becsült adat.
http://kamaraonline.hu/cikk/kulfoldon-dolgozo-magyarok-igy-becsult-a-ksh
nmehivatlosan?
Több, de esélyesen bőven a Románok és a Lengyelek mögött vagyunk.
Nem tagadom, hogy mentalitas beli kulonbseg is van, de nem ilyen egyszeru a helyzet.Csak éppen a lengyelek állítólag eléggé összetartanak, meg tömbökben élnek és dolgoznak. A románok szintén. Ami azt jelenti, hogy ő gyerekeik valószínűleg, de legalábbis sanszosabban nem aszimilálódnak be a másik nemzet tagjai közé. A magyarok nem nagyon járnak össze, ha születik kint gyerek, vagy kiskorában megy ki, akár már nem is beszél magyarul, a magyar történelmet, kultúrát nem fogja ismerni. Az egy tömbben élő mondjuk 20 ezer londoni lengyel között ez a veszély nem fenyeget annyira. Tehát mi, vagyis a magyarság, el is veszítjük/veszítettük a kiment honfitársainkat, míg a románok, lengyelek nem biztos.
A többség úgy megy ki, hogy nem akar kint maradni, csak anyagilag egyenesbe jönni. De azért én ismerek olyan házaspárt is, akik ugyanilyen céllal indultak el, de ma már csak családlátogatásra jönnek haza. 2004 óta kint dolgoznak Londonban. Meg ismerek olyan volt kollégát is, akinek már talán a svájci állampolgársága is megvan, családostól, pedig először csak több más kollégával ment ki dolgozni.Háát,, nekem nagyon sok ismerősöm melózik külföldön, viszont olyant nem tudok mondani, aki kint is akar maradni. meló, spórolás, hazajönni kecót meg autót venni, nagyjából az általam ismert huson és harmincas korosztálynak ez a célja.
Na íme egy rövid élménybeszámoló a mai naprólIrj róla egy cikket nekünk![]()
Nem is tudom hogy lesz meg a szükséges minimális létszám 29 fő ahhoz hogy tényleg ki tudják állítani azt a "századot". Viszonylag a 7 emberből 4 en voltunk "fiatalok" 35-40 évesek. Ez jól jelnek számít ahogy elnéztem a korábbi videókat. Viszont ez érthető is hogy a megyében kevés a jelentkező. Egyrészt a demográfiai viszonyok nem teszik lehetővé. Tehát ha el is érnek valamilyen sikert akkor az itt a Megyeszékhelyen és a járási körzetében lesz első körben. Másrészt a rendszer még nagyon gyerek cipőben jár. Ez érthető is. Hiszen ha 0 ról akarunk valamit kiépíteni az rengeteg erőfeszítéssel és idővel jár. Én ahogy látom legalább 2-3 év fog kelleni neki hogy tényleges is kézzelfogható eredményei legyenek itt a megyében vagy országosan. Mint korában írtam még egyenlőre sokk minden hiányzik még a rendszerből. (alapok) De vannak biztató jelek is. Pl a Nyírtelki laktanyát mindenképp fel akarják "fejleszteni" Területvédelmi laktanyává" vagy legalábbis egy részét. (ezt csipogják a verebek) Hogy erre mikor és hogyan lesz pénz? Gondolom a létszám változással lesz összefüggésben. Ha meglesz a kellő létszám akkor "talán" belevágnak.És hol van ott az optika a lézer célzó?Vagy ha red dot/holosight akkor az is meg egy optika?
No akkor én is hozzászólok a témához.Pszichológiai esettanulmány amI itt folyik : ha már nem lehet elviselni a nyilvánvaló lema
https://www.google.hu/search?q=gdp+...droid-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..