Tényleg orosz propagandát tol a privátbankár, hazudik, szelektíven válogatja az adatokat és elhallgatja a kellemetlen tényeket. Amit én betettem fentebb az maga a Kieli Világgazdaságkutató Intézet jelentése. Ebben pedig nem az áll, hogy Németország szenvedi el az összes veszteség 40%-át, hanem az, hogy az EU veszteségének 40%-a jut Németországra. Ahogy fentebb is írtam, az összes veszteség 60%-át Oroszország szenvedi el. A maradék 40% jut a 36 országra, ezen belül pedig az EU veszteségének 40%-a jut Németországra.
Meg lehet nézni, ez az igazi jelentés, hiába próbálja az orosz propaganda kifelejteni a kellemetlen részeket belőle és tévesen értelmezni, ezt kell nézni nem a privátbankár kamu orosz propagandáját.
https://www.ifw-members.ifw-kiel.de...-sanctions-and-counter-sanctions/kwp_2059.pdf
Tehát még egyszer: a szankciók legnagyobb vesztese Oroszország, egymaga többet bukott a szankciókon mint az összes többi ország együtt, a veszteség 60%-át Oroszország bukta be. A maradék 40%-ot a többi 36 ország, ezen belül az EU veszteségének 40%-a Németországra jut. Ez van a jelentésben.