Akkor még csak kölcsön kaptuk kiképzésre...még 2013 szeptemberében.
Segélyként kapjuk?Arról hallottatok, hogy 12 db Maxxpro kerül a honvédség fegyverzetébe?
Valószínűleg igen, úgy mint a 14 db Humveet.Segélyként kapjuk?
Az a baj a segélyekkel hogy nem ösztönzik a vásárlást gyártást. Egyrészt valamilyen szinten elfogadható a segély. Másrészt ha mindig csordogál valami morzsa így a soha büdös életben nem lesz egy normális beszerzés, alapok lefektetése magyarán építkezés. Mert oké hogy van. De a segély által a kezünk is meg van fogva az adó kéz felé. Mert asz adó kéznek azért elvárásai is vannak a maga irányába.Valószínűleg igen, úgy mint a 14 db Humveet.
Segélyként kapjuk?
Fater azt mondta, hogy a vantól nem kell félniSzerintem a Maxxpro, Humvee stb. csak bonyolítani fogják a logisztikai ellátórendszert...
Tekintve,hogy nem mi szervizeljük őket odakint így semmit nem bonyolít...Szerintem a Maxxpro, Humvee stb. csak bonyolítani fogják a logisztikai ellátórendszert...
Én a hazaiakra gondoltam.Tekintve,hogy nem mi szervizeljük őket odakint így semmit nem bonyolít...
Itthon meg leginkább senki a maxxpro-kat mikor is látta valaki utoljára?Tekintve,hogy nem mi szervizeljük őket odakint így semmit nem bonyolít...
Azt hittem itthonra.Tekintve,hogy nem mi szervizeljük őket odakint így semmit nem bonyolít...
Várpalotán.Itthon meg leginkább senki a maxxpro-kat mikor is látta valaki utoljára?
És mikor? Állni én is láttam őket.Várpalotán.
Talán 2 éve, ha jó a memóriám.És mikor? Állni én is láttam őket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..