Megvan ám kb hogy milyen sapkám van. Kérem szépen repműszaki.
http://www.vatera.hu/repulo-muszaki-teli-sapka-2574591878.html
http://www.vatera.hu/repulo-muszaki-teli-sapka-2574591878.html

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Neked van már Mack?A sárga taktikai lavórok, Tibet mostoha körülményei közt is megállják a helyüket!!!!
Nem, nincs. Vagyis van egy, de az zöld és talán valamivel nagyobb is.Neked van már Mack?
Nálunk is zöld van, meg az nagyobb kicsit szerintem.Nem, nincs. Vagyis van egy, de az zöld és talán valamivel nagyobb is.
Nem tudom mi benne stikli? A mérete gondolom az a maximum amit még kényelmesen lehet hátizsákba/hátizsákra pakolni. De a szine?Nálunk is zöld van, meg az nagyobb kicsit szerintem.Lehet a sárga elfogy náluk,ide meg csak a zöld jut...
IFFNem tudom mi benne stikli? A mérete gondolom az a maximum amit még kényelmesen lehet hátizsákba/hátizsákra pakolni. De a szine?
Relytély számomra.
Alig várom, hogy egyszer ezt a témát megszakértse a combatgearblog.
Bár kicsit félek. Ha megszakérti a combatgearblog, akkor még valaki a HM fejlesztési osztályától felfigyel a dologra és rákapnak mint modernizációs lehetőségre a HM részére. Aztán Dudi itt fog keseregni, hogy új géppuska helyett kapott egy sárga műanyaglavórt.
Te nagy kajás lehetsz@Lator
Emlékszel, régebben beszéltünk a benzinfőzőkről. Most olvastam egy kommentben, hogy különféle üzemanyagokhoz különféle dűznik kellenek. Ezeket mind külön meg lehet venni. Szóval ennyi. Megy gázolajjal is.
Ez történetesen igaz ami a kaja részét illeti. A benzinnel nem volt gondom eddig. Ami a benzinfőzőket illeti nagyon érdekesnek tartom őket. Szinte minden sereg rendszeresítette őket. Itt-ott még használják is őket.Te nagy kajás lehetsza sárga lavór után az egyik kedvenc témád
Komolyraforditva a szót én személy szerint valahogy nem szeretem a folyekony tüzelőanyaggal működő főzőalkalmatosságokat. Valahogy nem tetszik az ötlet hogy pl. benzinnel a zsákomban mászkáljak. Inkább egy kisméretů gázpalack
Nem tudom hogy a honvédségnél van e. Nem láttam sem sorkatona sem szerződéses koromban, csak alkoholtablettás vagy zselés főzőt.Sőt Franciországban sem, itt mindenki gázosat használ.Ez történetesen igaz ami a kaja részét illeti. A benzinnel nem volt gondom eddig. Ami a benzinfőzőket illeti nagyon érdekesnek tartom őket. Szinte minden sereg rendszeresítette őket. Itt-ott még használják is őket.
Érdekelne, hogy magyar katonák egyáltalán tudnak róla? Használják mondjuk akik a határon szolgálnak? Ha igen, milyen tapasztalataik vannak?
Szintem mindent kipróbáltam már ilyen téren, amit ki lehetett próbálni. Régen még neszkávés dobozból is improvizáltam magamnak alkoholos főzőt. Viszont a benzines mindent űberel. Van egy olyan érzésem, hogy az ára miatt nem terjedtek el rendesen a civil felhasználük közt. Katonaság már más tészta viszont a MRE kiszorította ezeket is a csajkákkal együtt.Nem tudom hogy a honvédségnél van e. Nem láttam sem sorkatona sem szerződéses koromban, csak alkoholtablettás vagy zselés főzőt.Sőt Franciországban sem, itt mindenki gázosat használ.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..