Volt már ilyen idehaza is úgy 15 éve. Akkor egy sírból kandikaltak ki kórházban levágott lábak ha jól emlékszem.
Volt már ilyen idehaza is úgy 15 éve. Akkor egy sírból kandikaltak ki kórházban levágott lábak ha jól emlékszem.
Biztos lesz valami mondvacsinált cirkusz amitől esik a nézőszám.Spanyol müholdképek a foci VB-nek otthont adó 12 orosz stadionról.
Nagyon patent, de mik ezek a cuccok és mit csinálnak vele.ROSZATOM nukleáris kutató központja Szarovban
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon patent, de mik ezek a cuccok és mit csinálnak vele.
Valami biztos volt, de ha egyszer Novicsokot emlegetnek akkor hogy a bánatba él még az a nyomorult?Tehát nem történt meg a mérgezés?
Mindenhol hibásan írják le, hogy Oroszországban fejlesztették ki. Ez nem igaz. Még a Szovjetúnióban fejlesztették ki. A vegyifegyver gyártása a SZU felbomlásával megszünt. 1996-ban a Novicsok-5 másik fejlesztője Vil Mirzjanov orosz(tatár) tudós 1996-ban emigrált az USA-ba, ahol mindent átadott a Novicsok-ról az amerikaiknak.
Nem volt kém és áruló. A 90-es években több tízezer orosz 1.osztályú tudós emigrált Ny-Európába USA-ba, Izraelbe.Fasza gyerek ő is,él még?
Valami biztos volt, de ha egyszer Novicsokot emlegetnek akkor hogy a bánatba él még az a nyomorult?
A novicsok ágenseket jóval hatásosabbnak tartják a VX-nél is ami még olyen kezdetleges biner formában is 20 perc alatt megölte a kedves vezető féltestvérét...
Félre ne értse senki nem mosdatni akarom az oroszokat, csak gyanús. Amúgy meg nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy egy ÁRULÓT megbüntessenek.
Kiárusította a bajtársait, mégis mi a bánatot képzelt? Úgy hallottam egy új riportfilmben Vlagyimir Vlagyimirovics éppen az árulásról beszélt mint olyan bűnről amit nem tud megbocsájtani.
Arról nem is beszélve hogy sem a britek sem az amcsik nem járnának el másként.
De hát nem is fekete transzexszuális. Ej-ej Boki, úgy látom még mindig nem vagy ideológiailag elég képzett.A világ legszebb kislánya.
Nekem fúziós kisérleti berendezésnek tünnek.Nagyon patent, de mik ezek a cuccok és mit csinálnak vele.
Egy régi vicc jutott eszembe erről a hozzászólásról:
Atlantában a serifhelyettes nézegeti a 12 késszúrással megölt fekete férfi holttestét, és közben a fejét csóválja:
- Istenem, még sosem láttam ilyen csúnya öngyilkosságot.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..