DeNOZNcVQAAgAdG.jpg

A Török F-35 beszerzés körüli bizonytalanság egyre bizarabb fordulatokat produkál.
A Török sajtóban most olyan hírek kaptak szárnyra hogy amennyiben az USA végül is letiltja az F-35-ök leszállítását akkor a Törökök Szu-57-est vesxnek helyette...:eek::D
blog.com/aviation/turkish-media-ankara-may-switch-buying-russian-su-57.html
Azért a nagy összeborulásban valószínűleg elég butított cuccot kapnának, elvégre Törökország mégiscsak NATO tag. Ahogy Görögországba járnak Sz-300 ellen gyakorlatozni, úgy nem lenne jó, ha egyszercsak Törökországba járnának Szu-57 elleni légiharcot meg eljárásokat begyakorolni.

Azért a nagy összeborulásban valószínűleg elég butított cuccot kapnának, elvégre Törökország mégiscsak NATO tag. Ahogy Görögországba járnak Sz-300 ellen gyakorlatozni, úgy nem lenne jó, ha egyszercsak Törökországba járnának Szu-57 elleni légiharcot meg eljárásokat begyakorolni.
Vajon meddig maradnak törökök NATO tagok ?! Szerintem pár éven belül kilépnek onnantól Románia a déli szárny szépen fel is fegyverzik őket.

• Tetszik
Reactions: tonyo
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Török katonai jármű szándékosan elüt egy 85 éves nőt.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Olyan magasan ült a sofőr, hogy fizikailag nem láthatta a nőt. Ettől még elüthette direkt is, de szerintem rá nem láthatott mikor elindul hogy hol van, elért e az autó széléig, vagy sem.

• Tetszik
Reactions: zeal
Olyan magasan ült a sofőr, hogy fizikailag nem láthatta a nőt. Ettől még elüthette direkt is, de szerintem rá nem láthatott mikor elindul hogy hol van, elért e az autó széléig, vagy sem.
Amikor elgyalogolt mellette akkor láthatta. Ha meg én a kocsiban ülve látom hogy bárki, (gyerek, kutya, sánta kisördög ...) begyalogol a saját kocsim holtterébe, addig nem indulok el amíg nem látom, hogy kibújt onnan és biztonságos távolságra (min. 2-3 lépésre) nem távolodott el. De lehet hogy én vagyok a hülye és a török csinálta jól?!!

• Tetszik
Reactions: fishbed