Azt is meg tudod mondani, mikor fognak gyakorolni? Allitolag nem csak ejszaka.
Nem sikerült pontosat kideríteni.
Képek?A mai napközbeni most kezdték. Gyanítom a köv napokban is ez lesz a sablon.

Érdekes hogy ehhez pont Pápa kell. Vagy nincs reptér Glasgow és Pápa közt vagy direkt Pápára gyakorolnak.
Eltévesztette a GBU-43-al a házszámot, le kellett fújni az akciót.Van ma valamilyen gyakorlat Kecskemét környékén?
A 09-9207 amerikai C-17-es felszállt reggel Ramstein-ből, elrepült Kecskemétig a szokásos útvonalon 9 ezer méteren, majd visszafordult és elindult ugyanazon az útvonalon visszafelé. Vagy meghibásodott valami? Esetleg csak gyakorlás?
Belga ejtőernyősök gyakorlatoznak már lassan egy hete, valami ősöreg géppel! Ja, de azok a Bakony felett, nem Kecskemétnél!Van ma valamilyen gyakorlat Kecskemét környékén?
A 09-9207 amerikai C-17-es felszállt reggel Ramstein-ből, elrepült Kecskemétig a szokásos útvonalon 9 ezer méteren, majd visszafordult és elindult ugyanazon az útvonalon visszafelé. Vagy meghibásodott valami? Esetleg csak gyakorlás?
Nincs nekik hely otthon hova ugorni a no-go zónáktól?Belga ejtőernyősök gyakorlatoznak már lassan egy hete, valami ősöreg géppel! Ja, de azok a Bakony felett, nem Kecskemétnél!

Nincs nekik hely otthon hova ugorni a no-go zónáktól?![]()
Belga ejtőernyősök gyakorlatoznak már lassan egy hete, valami ősöreg géppel! Ja, de azok a Bakony felett, nem Kecskemétnél!
Aha, erre gondoltam! Elég csúnya szegényke, de elég strapabíró!
Ma láttam Vácnál egy lengyel katonai teherautó-oszlopot. Kb 10 db-ot, egy régi Start ismertem fel(a többi új gyártmány) egy Mrap-ot meg volt velük 2 terepjáró. Ennyit bírtam megszámolni. Hová mehettek?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..