Nem tudom mi szerepelt abba a szerzodesbe amit az f35 fejlesztesenel a torokok alairtak de mint fejlesztesben resztvevo orszag nem hiszem hogy csak ugy meg lehetne tolluk vonni a vasarlas jogat... De lehet hogy tevedek de az is lehet hogy nem de usa fizetni is kepes lenne ezert.

Nem egy oriasi osszeggel voltak benne de bennevoltak es valami biztos jar utanna nem a semmiert tettek bele azt a penzt

Nem tudom mi szerepelt abba a szerzodesbe amit az f35 fejlesztesenel a torokok alairtak de mint fejlesztesben resztvevo orszag nem hiszem hogy csak ugy meg lehetne tolluk vonni a vasarlas jogat... De lehet hogy tevedek de az is lehet hogy nem de usa fizetni is kepes lenne ezert.

Nem egy oriasi osszeggel voltak benne de bennevoltak es valami biztos jar utanna nem a semmiert tettek bele azt a penzt
Simán ellopják, mint más országok meg nem tetsző emberek pénzét.

azért egy időleges Orosz-Török /akár gazdasági,akár katonai/ együttműködés,elég csattanós "saller" lenne a térségnek ... gondolom ulippo is felháborodna,hogy Putyin megint hatost dobott :D
Az oroszok épp most készülődnek Törökország szíriai szerzeményei ellen, úgyhogy nem nagyon lesz katonai együttműködés köztük. Inkább lesz az, hogy Törökország lemondja az S-400-at, megkapja az F-35-öt, Sniper felháborodik, Putyin meg megint kimarad egy körből :p

• Tetszik
Reactions: Littlejohn
Az oroszok épp most készülődnek Törökország szíriai szerzeményei ellen, úgyhogy nem nagyon lesz katonai együttműködés köztük. Inkább lesz az, hogy Törökország lemondja az S-400-at, megkapja az F-35-öt, Sniper felháborodik, Putyin meg megint kimarad egy körből :p
Beszélj már valakivel üssék ki az oroszokat végleg. Unalmas már, hogy mindig őket kell szapulni...keressünk már más rosszfiú nemzetet...Putyin tudjuk egy idióta, meg az egész komcsi orosz bagázs. Nem kell tőlük tartani, balf...ok...
De akkor minek fegyverkeznek ellenük, ha csak selejtett gyártanak...

Elég szegényes lelkivilágra utal, ha ezt valaki élvezzi, munkának meg kurva unalmas...ugyanazokat szapulni...

Mindig a tettei mutatják meg ki kicsoda.
Számold össze a nyugati országok hányszor hitegettek és hagytak cserben? Kezd Szt.István és a német lovagrendektől...

Utána számold orosz részről hányszor történt ez? Mikor akartak elfoglalni, megszállni? (Orosz nem egyenlő szovjet, az remélem tiszta!!!)

Beszélj egy német, angol, francia, amerikai emberrel vagy egy orosszal.
Rájösz ki vesz egyenlő partnernek...

Beszélj már valakivel üssék ki az oroszokat végleg. Unalmas már, hogy mindig őket kell szapulni...keressünk már más rosszfiú nemzetet...Putyin tudjuk egy idióta, meg az egész komcsi orosz bagázs. Nem kell tőlük tartani, balf...ok...

Elég szegényes lelkivilágra utal, ha ezt valaki élvezzi, munkának meg kurva unalmas...ugyanazokat szapulni...

Számold össze a nyugati országok hányszor hitegettek és hagytak cserben? Kezd Szt.István és a német lovagrendektől...

Utána számold orosz részről hányszor történt ez? Mikor akartak elfoglalni, megszállni? (Orosz nem egyenlő szovjet, az remélem tiszta!!!)

Egyet értek, de azért ne féltsük az oroszokat, ők is lábtörlőnek használnának, ha úgy hozná a politikai érdekük.

Szerintem egyik sem, de fiatal generációban már nincs ez a gőg.

• Tetszik
Reactions: bat77
Szerintem egyik sem, de fiatal generációban már nincs ez a gőg.
Fiatalok már uniformizálodnak az egész világon...
A németekben pl. mindig benne van a mindenkit lenéző gőg...
Én is voltam kint, de egy ismerősöm bejárta egész Európát. Évekig dolgozott kint. Német fanatikus volt. Mire hazajött megutálta őket...
Nem tanulnak semmiből...

• Tetszik
Reactions: fip7 and Sniper

Ha USt szabad, Oroszokat nem? Hát ilyen ez a forum. Ulippo legalább nem a 0IWs Joker hszeket tolja. ld a legutobbi hszét: "Simán ellopják, mint más országok meg nem tetsző emberek pénzét." ennyi a hsz.

Én a hétköznapi emberre gondolok...politikus az más kategória...:)

Én nyaralásokkor találkoztam sokat Oroszokkal és akik oda (Egyiptom....) járnak olyan aroganciával léteznek ami nekem ilyen mennyiségben máshol soha nem jött szembe. Amikor élőben elötted megy a made in russia féle csoda. Még szerencse egymással ment a monika show.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha USt szabad, Oroszokat nem? Hát ilyen ez a forum. Ulippo legalább nem a 0IWs Joker hszeket tolja. ld a legutobbi hszét: "Simán ellopják, mint más országok meg nem tetsző emberek pénzét." ennyi a hsz.
Miert ne lehetne, de unalmas.
Le kellene vetkozni mar ezt a magyar mentalitast, hogyha masokat szidunk nagyobbaknak erezzuk magunkat...
Kb az egesz tarsadalmunkra ez jellemzo...

Sose a nyaralo turistakbol indulj ki. Akkor minket nem veletlen tartanak ciganyoknak mindenhol...

A sajat orszagaban, sajat kozegeben elo emberekbol.

• Tetszik
Reactions: superjet100