BMP-M2 Excalibur: cseh-izraeli BMP2 variáns (modernizácio)
![]()
![]()
BMP-M2 EXCALIBUR : чешско-израильский вариант модернизации БМП-2
BMP-M2 EXCALIBUR : чешско-израильский вариант модернизации БМП-2 на выставке вооружений EUROSATORY 2014 . 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.i-korotchenko.livejournal.com
A ruszkik a BMP-2-n csak ráncfelvarrást végeznek, egyelőre annyit tudni hogy új tornyot kap, modern felderítő és tűzvezető rendszerrel, de hosszú távon az újabb kütyükkel terveznek.
  És valójában nem csak ez. Amíg odafent nem szánják rá magukat (nem csak szavak szintjén) Döntésekkel és pénzügyi forrásokkal addig itt semmilyen fejlesztést nem tudok elképzelni. Az idő ketyeg és az évek repülnek.

El. Magántulajdonban akad pár.Van nekünk még ilyen(BMP-1/2/3 ?), vagy kilóra elkelt?
![]()
![]()
Kis 3D "just for fun"![]()
Rohadt szép!!!Van nekünk még ilyen(BMP-1/2/3 ?), vagy kilóra elkelt?
![]()
![]()
Van nekünk még ilyen(BMP-1/2/3 ?), vagy kilóra elkelt?
![]()
![]()
Ez jó hír, de a mieinket miért nem lehetett fejleszteni?Ahogy látom szakember szemmel, ebben van Magyar alkatrész...... A harcjármű padlóján 5 cseppmintás aluminium lemez burkolat van, amit itt gyártunk Fehérváron, a hőkezeléséért meg én felelek. A minta alakjából tudható hogy ez Magyar cucc (ennyi szakmai ártalom engedtessék meg nekem)......
 nézők nélkül, de legalább sok TAOs pénz lenyúlható vele...;-)Hát igen, a magyar hadiipar.Ahogy látom szakember szemmel, ebben van Magyar alkatrész...... A harcjármű padlóján 5 cseppmintás aluminium lemez burkolat van, amit itt gyártunk Fehérváron, a hőkezeléséért meg én felelek. A minta alakjából tudható hogy ez Magyar cucc (ennyi szakmai ártalom engedtessék meg nekem)......

Nem ugyan az a brancs a kettő.Ez jó hír, de a mieinket miért nem lehetett fejleszteni?
A BMP minden kisebb országnak megfelel, látnak benne potenciált...kivéve mi.
Hazai ipar gyárthatna bele, tapasztalatszerzés stb..., de nekünk elég a stadionépítésben tapasztalatot szerezni.nézők nélkül, de legalább sok TAOs pénz lenyúlható vele...;-)
Az mszp eladta / beolvasztotta mind a 600 darabotEz jó hír, de a mieinket miért nem lehetett fejleszteni?
A BMP minden kisebb országnak megfelel, látnak benne potenciált...kivéve mi.
Hazai ipar gyárthatna bele, tapasztalatszerzés stb..., de nekünk elég a stadionépítésben tapasztalatot szerezni.nézők nélkül, de legalább sok TAOs pénz lenyúlható vele...;-)

Az mszp eladta / beolvasztotta mind a 600 darabot![]()
Miért innánk? Nincs háború.Hát igen, volt pár év, vagy két évtized, amikor semmi nehézfegyver nem kellet, az aktuális politikai és talán katonai vezetésnek sem. Most isszuk a levét.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..