[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Közben az FK Csíkszereda történelmi sikerként bejutott a legjobb 8 közé a román kupában. Harmadosztályú csapatként búcsúztatta a sokszoros bajnok elsővonalbéli dinamo bukarestet. A meccs után a szurkolók a csapattal és az utánpótláscsapatok játékosaival elénekelték a székely himnuszt. Tisztelet!

Egy helyi cimborám sorai.

A norvégok elég jó hangulatban voltak a hadgyakorlaton :p
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A montenegróiak először gyakorlatoztak szövetségesként Norvégiában.

A többség támogatta a csatlakozást Montenegróban. Nagy többséggel választották meg az elnöküket és pártját helyi, parlamenti és elnöki szinten is és ők nem zsákbamacskát árultak hanem euro-atlanti integrációt, a többség rájuk szavazott.

Putyin meg ezért ráuszította a GRU-t az elnökükre akik szerb bérgyilkosokat küldtek rá...

• Tetszik
Reactions: angelsoul
A többség támogatta a csatlakozást Montenegróban. Nagy többséggel választották meg az elnöküket és pártját helyi, parlamenti és elnöki szinten is és ők nem zsákbamacskát árultak hanem euro-atlanti integrációt, a többség rájuk szavazott.

Putyin meg ezért ráuszította a GRU-t az elnökükre akik szerb bérgyilkosokat küldtek rá...

Megint hozod ezt a debilséget. Semmilyen népszavazás nem volt. Montenegrót belerángatták a NATO-ba. Djukanovicsot zsarolták múltjával(kábítószer-kereskedelemmel foglalkozott a 90-es években) így más választása nem volt. Először leválasztották Szerbiáról , majd egy gyors tempós NATO felvétel.

A moldáv borászatot magyar telepesek hozták létre még a 13-14 században. Amikor Kisinyov/Cisinau még Kisjenő volt...
Legyen úgy! Pedig én görög pópákra gyanakodtam. De én pártolom ezt a sztorit, akár jobban is rá feküdhetnénk, Kisjenőt állítólag mi alapítottuk. Igazi dákó magyar moldáv őstörténet. Hogy pukkadnának meg a bocskorosok ha ezt elmélyítenénk. :D

A tatárjárás idején magyar borász telepesek ültettek ott szibériai szőlőt amit még Kisjenő hozott Ázsiából.
Egész jól terem ott Novoszibirszk, Krasznojarszk környékén a szőlő, most olvasom hogy magyar Izabella tövekre oltották:
Ha nem mondod sosem tudom meg.

A norvégok elég jó hangulatban voltak a hadgyakorlaton :p

Remélem akkor is ilyen jó lesz a hangulatuk, amikor a nehézgéppuska tőből szaggatja le a karjukat...