Ha ezek után szürkére festik és 607-es lajstromot kap, abból nekem nagyon az áll össze, hogy civil gépként akarták használni a gépet, csak valamiért megváltozott a terv.

Így fog elkopni orbánc módra a haderő fejlesztésre szánt pénz egyéb baromságokra xD
 Szép volt.
 Szép volt. 
Na Braziliaba melyik Falcon megy dec31-en?
Feher vagy a szurke?

Szerintem Tweeteljük ki, hogy "B**i, aki nem KC-390-es venni megy Brazilba!".Ha KC-390-et is mennek venni, akkor a szürke

Nem tudom le kell szalniuk Azori Szigeteken tankolni vagy egyben lerepul odaig ez a 7x ?
Szerintem Tweeteljük ki, hogy "B**i, aki nem KC-390-es venni megy Brazilba!".
Nem mernek majd nem venni.
Nem. Igazad van ez csak feltetelezes.Biztos, hogy Falconnal megy OV? Dec31 is biztos ?
Hat vagy kolcson kerik azokat a Magyar pilotakat akiknek van engedelye ocean repulesre is. Pl Csanyi Falcon pilotai....Ha katonák tervezik az útvonalat, akkor szerintem valószínű. Egyébként valószínűleg belefér a hatótávba és az engedélyekbe leszállás nélkül is.
Erről jut eszembe... a pilóták nem gyakoroltak óceán felett. Nem is kell vagy majd külföldi pilóták repülik a gépet ezen az úton?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..