Érdekességek a világ országaiból

Tavaly a zászlók bevonulása jobb volt. Nem tudom miért, de jobban tatszett.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nekem a végéről ez jutott eszembe:

Toyoták a május 9. felvonuláson Tulában

hqrj7DQUdEw.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Az a kép csak illusztráció, de az első kerekek meg a vezetőfülke igen tátrás. :)

Van még 1 kapcsolódási pont, mert mint ha az oroszoktól átvett 300mm-es soroztavető lenne a cucc, amit nem a Maz alvázon rendszeresítettek az indusok, hanem a 10x10-es Tátra alvázon (erről fellelhető valahol egy dísszemlés kép is az Indiai függetlenségi nap dísszemléjén)

• Tetszik
Reactions: jani22
  • Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
34,45-nél a közönség/veteránok? között ott figyel szigorúan Steven Segal is. Egyébként az alul lévő csíkban menő angol szöveget valószínűleg az angol alámondás alapján de valami beszédfelismerő automata írhatta oda, mert időnként vicces/nevetséges/tragikus szövegeket írtak oda.

Segal már évek óta jár megnézni a Győzelem Napi ünnepségeket. Meghívják. (A pletykák szerint Putyin Cár szereti a filmjeit. Meg úgy a pusztakezes harcosokat általában.) Tavaly az esti Szpasznaja Basnya-n (ez egy nemzetközi, katonazenekarok által adott látványos koncert a Krasznaja Plosagy-on) ő volt az egyik díszvendég, két Oroszország Hőse, meg egy kozmonavt mellett.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
A tegnapi főpróbán láttam őket.

Kár, hogy élesben nem repültek. Nem tudom, hogy figyeltétek-e a zenekart, de nekem nagyon bejött, hogy mindig olyan marsot játszottak, ami oda illett. A Légierő Akadémiájánál az ő indulójukat (Все выше, и выше, и выше), a gyevocskáknál a Katyusát.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
A cikk tényleg eszetlen hőzöngés, de véletlenül azért beletaláltak. Amilyen "erősek" a NATO európai tagállamai, tényleg sehol sincsenek az oroszokhoz képest. Csak addig nagy a szájuk (szánk?), amíg az a bohóc Trump mögöttük áll.
Ha összerántják őket közös parancsnokság alá, négyszer nagyobb a hadsereü(n)k, mint az oroszoknak.