Itt azért van egy kis pózerkedés a kamerás kollégának szerintemÍgy gyorsít egy helikopter.
Itt azért van egy kis pózerkedés a kamerás kollégának szerintemÍgy gyorsít egy helikopter.
Van itt aztán minden. Mi-28NE új (már a MAKSz 1995-ön is bemutatott) lapátokkal, Vikhr és Khrizantema-VM rakétákkal egyszerre szerelve, de az utóbbi radarja nélkül. Mert az a földön hevert.
Magyarázza el nekem valaki mint egy öt évesnek hogy ennek mi az értelme, mert nekem úgy tűnik hogy csak szimplán rövid úton pofára akar esni.![]()
Itt azért van egy kis pózerkedés a kamerás kollégának szerintem
)Meg anno a Mi-2-k Kilitin!Repgépszerű felszállás. Magas tengerszintfelleti repterekről,nagy meleg esetén előfordulhat hogy nem lehetséges máshogy felszállni! Egyes gyengéb Minyók itthon is bajban vannak nyáron! Ez nem (csak) vagizás! (Bár jól néz ki és belülről elég hajmeresztő tud lenni!)

Repgépszerű felszállás. Magas tengerszintfelleti repterekről,nagy meleg esetén előfordulhat hogy nem lehetséges máshogy felszállni! Egyes gyengéb Minyók itthon is bajban vannak nyáron! Ez nem (csak) vagizás! (Bár jól néz ki és belülről elég hajmeresztő tud lenni!)
Sajna a mi restaurált gépeink csak a szinükben hajaznak rájuk.Képességben messze elmaradnak.Amíg Magyarországon a nagyjavított Mi-24-esek új képességeinek örülnek, addig a szomszédban...
Megérkeztek a szerbek Mi-35M gépei:
(és azonnal meg is mutatják őket kívül-belül)
Amíg Magyarországon a nagyjavított Mi-24-esek új képességeinek örülnek, addig a szomszédban...
Megérkeztek a szerbek Mi-35M gépei:
(és azonnal meg is mutatják őket kívül-belül)
Nem érkezett meg semmi Szerbiába még. A szerb VM Rosztovba a Rosztvertolhoz látogatott, ahol megmutaták neki a 4 szerb Mi-35M helikoptert.
Nagyon csúnya lett.
Nem is kell szépnek lennie. Legjobb, ha nem is látszik.Nagyon csúnya lett.
Nekünk is ezt kéne tenni. Már, ha harci körülmények között is akarjuk használni.Viszont tele pakolták önvédelmi rendszerekkel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..