Filmek és sorozatok

A mi kis falunk,avagy Pajkaszeg mindennapjai?:D
Csak én nézek 60's/70's/80's Magyar filmeket?Mióta lett lapostv,hétvégente minimum 1 régi családi mozizás befigyel,Latabártól,a nagy klasszikusokon át,akár Ötvös Csöpiig minden, ami fent van a csövön.;)
Eperjes régi vígjátékai,Koltai,Bujtor,azért van választék,ha halivúdtól már büfcsizik az ember.:)
Ja, bakterház,bakterház,bakterház!:D:D
Ezek nálam is mennek, de még a némafilmek is.

• Tetszik
Reactions: papajoe
Mivel Briteknél jegyezték be ezért sajnos volt kisebbségi kvóta, de megoldották nagyrészt azzal, hogy pl. Ciri-t lengyel származású leányzó játssza és az amúgy is 99%-ban unszimpatikus elfek lettek n******k.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az UK lakosságának 3.3%a néger. Tehát 1,7 %a néger férfi. Ezeknek harmada sitten van, sitten volt, vagy sitten lessz. Marad 1,2 %. Tehát nagy jóindulattal minden 100.szereplő lehetne jó néger. Buzi dettó. Ez így rendbe is lenne.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Az UK lakosságának 3.3%a néger. Tehát 1,7 %a néger férfi. Ezeknek harmada sitten van, sitten volt, vagy sitten lessz. Marad 1,2 %. Tehát nagy jóindulattal minden 100.szereplő lehetne jó néger. Buzi dettó. Ez így rendbe is lenne.

Ahogy olvastam ez a Jedi visszatér után játszódik, ahol a perem bolygókon még ott vannak a birodalmi helyőrségek és ott elkezdik a saját játszmáikat. Remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik. Ha nem, akkor megyek veled robbantani. :hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: dudi
Capricorn One

Ahogy olvastam ez a Jedi visszatér után játszódik, ahol a perem bolygókon még ott vannak a birodalmi helyőrségek és ott elkezdik a saját játszmáikat. Remélem tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik. Ha nem, akkor megyek veled robbantani. :hadonaszos:
Nagy SW fan voltam de a Disney tett erte hogy ez csillapodjon. Konyokomon jon mar ki ez az idiota birodalmi katonakat legyozo hos lazado sablon. De tulajdonkepp ez mar az elso reszben elkezdodott a csipobol tuzelo fejet bevero birodalmiakkal. Csak 40 eve ez meg elment az elso reszben. Tenyleg nem tudom hogy viszont mire ez a nagy para akkor a birodalomtol mar 40 eve, ha ilyen pancserokbol all. Erdekes modon az eddigi ket legjobbnak kikialtott filmben pont a birodalom volt inkabb a nyero fel. Bar nekem a Solo is bejott mert nem a szokasos sema szerint ment a tortenet.

Konyokomon jon mar ki ez az idiota birodalmi katonakat legyozo hos lazado sablon. ... Erdekes modon az eddigi ket legjobbnak kikialtott filmben pont a birodalom volt inkabb a nyero fel.
Nem szabad felulni a media-manipulacionak. Nincsenek hos lazadok. Vannak a rendpartiak, es vannak a magukat demokratanak nevezo korrupt anarchistak... :hadonaszos::)

Csak az első 60 mp miatt, mert úgy is légvédelem lázban ég mindenki...

(Támadás a Fehér Ház ellen 3)