Nem, azt hiszem hogy ezt is kurvára megérezte az Us gazdasága, igen sokba került, s sár az embereknek is igen ki van a fasza még az afgán kalanddal is. Iránban sokkal nagyobb veszteségük lenne, és bizony olyan felvonulás kéne, ami rengeteg pénz.Azt hiszed, hogy az Afganisztánban egy komoly háború? Még az iraki se volt az.

a biztonság kedvéért, nehogy félreértsenek valamit a kedves felhasználókVajon miért vannak angol feliratok az "iráni" rakétákon?
https://jogalappal.hu/szepen-epul-a-kodosites-a-szaudi-tamadasok-korul/
)). Így is felismerhető, hogy Quds-1esek maradványai. Az eredeti Kh-55 design szerinti Soumar 3 vezérsíkos kialakítás és a vezérsík közepén van a forgáspont, míg a Quds-okon 4 vezérsík van előretolt forgópontokon. Az szerintem egyértelmű, hogy nem iráni területről indították, mert őket figyelik rendesen.a biztonság kedvéért, nehogy félreértsenek valamit a kedves felhasználók)). Így is felismerhető, hogy Quds-1esek maradványai. Az eredeti Kh-55 design szerinti Soumar 3 vezérsíkos kialakítás és a vezérsík közepén van a forgáspont, míg a Quds-okon 4 vezérsík van előretolt forgópontokon. Az szerintem egyértelmű, hogy nem iráni területről indították, mert őket figyelik rendesen.
Viszont elég durva, hogy egy ilyen kiélezett helyzetben ekkora méretű robotrepülőgépek csak úgy "undetected" becsapódnak ilyen fontos létesítményekbe...
Jahh most aztán tényleg jól megmutatták a hülye irániaknakSemmi meglepo nincs benne. Szaudi hatalmas es ahogy oroszorszagnak is csak nagyon kis resze van lefedve kozepes magassagu felderitessel es ennek is csak tort resze akismagassagu felderitesi es legvedelmikepessegekkelugy Szaudi is igy van ezzel. A fo fenyegetesi iranyikba telepitettek a felderito es legvedelmi eszkozket. Errol meg a gaz ellen is tudott es nem veletlen hogy abbol aziranybol tamadott.
Egyreszt most mar tudjak mire szamithatnak iran reszerol masreszt meg most jon az ellentamadas a "nem az a legeny aki adja hanemaki allja" alapon.
Nem veletlen utazott Szaudiba nagyhirteen 1000 amerikai katona. Szerintem szinte mind a legvedelemmelkapcsolatos szakember.
Szerintem ha már Iránnal folyamatos a basztatás (illetve Bahreinben leverték a síítákat, Jemenben szintén támadják őket), akkor talán nem ártana ha szárazon tartanák a puskaport ugye... Mert ha ilyen egyszerűen lemattolták őket most, akkor gondold el mi lenne egy valós iráni csapás esetén. mondjuk rájuktolnának egy 250 darabos szalvót úgy elsőre...nem 1000 katona kell oda, hanem reptetni az AWACS-eket nonstop...Semmi meglepo nincs benne. Szaudi hatalmas es ahogy oroszorszagnak is csak nagyon kis resze van lefedve kozepes magassagu felderitessel es ennek is csak tort resze akismagassagu felderitesi es legvedelmikepessegekkelugy Szaudi is igy van ezzel. A fo fenyegetesi iranyikba telepitettek a felderito es legvedelmi eszkozket. Errol meg a gaz ellen is tudott es nem veletlen hogy abbol aziranybol tamadott.
Egyreszt most mar tudjak mire szamithatnak iran reszerol masreszt meg most jon az ellentamadas a "nem az a legeny aki adja hanemaki allja" alapon.
Nem veletlen utazott Szaudiba nagyhirteen 1000 amerikai katona. Szerintem szinte mind a legvedelemmelkapcsolatos szakember.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..