szerintem nem eléggé, pedig lenne mit.mondhatjuk szabadságnak meg üzleti útnak isahogy tetszik , de ezek szerint gondolom akkor volt már és kibeszéltétek
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szerintem nem eléggé, pedig lenne mit.mondhatjuk szabadságnak meg üzleti útnak isahogy tetszik , de ezek szerint gondolom akkor volt már és kibeszéltétek
![]()
Tudod megis lattam ilyet, rohamozo vietkongoknal de nekik egy szep bajonett is volt rajt a vegen. Szoval miert kell igy fogni a kalat ha nincs rajt szurony?Nem divat.Keveset nézel modern dolgokat.
szerintem nem eléggé, pedig lenne mit.
Speciel szerintem szükségünk lenne jó terepjáró képességű,és úszóképes,tűzerős kerekes harcjárműcsaládra.A védendő területhez képest igen kis haderőt tudunk fentartani.Szerintem szükségünk van a nagyobb hadműveleti mozgékonyságraA hadműveleti terület amire készülnünk kell, úgy hívják Kárpát-medence. Egyébként a múltkori kerekesjármű-rinya alatt az volt a fő érv hogy tele van az ország járhatatlan mocsaras saras területtel. :-O
Állítólag gyorsabb célratartás, gyorsabb célváltozatás és jobb kezelhetőség miatt elég sokan gyakorolják ezt a "fogást"Tudod megis lattam ilyet, rohamozo vietkongoknal de nekik egy szep bajonett is volt rajt a vegen. Szoval miert kell igy fogni a kalat ha nincs rajt szurony?
Tudod megis lattam ilyet, rohamozo vietkongoknal de nekik egy szep bajonett is volt rajt a vegen. Szoval miert kell igy fogni a kalat ha nincs rajt szurony?
Állítólag gyorsabb célratartás, gyorsabb célváltozatás és jobb kezelhetőség miatt elég sokan gyakorolják ezt a "fogást"
Az a baj hogy már rég azt a soselessz BREN2-est kéne fogdosniuk.... ha még a filmforgatásra sem jut belőle árulja már el valami hurráveréb hogy hol az anyámba vannak??![]()
A raktárban és addig ott is maradnak amíg nem tudjuk őket “nagyjavítani”Az a baj hogy már rég azt a soselessz BREN2-est kéne fogdosniuk.... ha még a filmforgatásra sem jut belőle árulja már el valami hurráveréb hogy hol az anyámba vannak??![]()
gyors keresve qvqdrocopter a 24 nel.![]()
Állva mint a lovak? Amúgy nem hiszem, szerintem csak épp úgy látszik a képen mintha aludna.A jobb szélső a monitor mögött az elaludt?
Én megyek, majd táviratozom.Lehet valaki elmegy 27-en a "Puma eloadasra" es megtud valami konkretabbat.
Nem faraszto ugy 10 perc utan? Vagy nem csokken igy a latomezo? Nyujtott kezzel futkarozni terepen nekem nem valami eletszeru.Így van,gyorsabb vele célozni és célt váltani főleg kis távolságon.
Van ismerosom aki gyaloglas kozben aludt el. Beleesett egy arokba.Állva mint a lovak? Amúgy nem hiszem, szerintem csak épp úgy látszik a képen mintha aludna.
Miért futkározna így?Azért mert egy pillanaképen így van?Ha 10 percig kell célra tartani az mindenhogy fárasztó és nem mellesleg az föld lakosságának a 99.99999%-a nem is képes rá.10 percig a karodat üresen nem nagyon tudod megtartani vízszintes helyzetben.Nem faraszto ugy 10 perc utan? Vagy nem csokken igy a latomezo? Nyujtott kezzel futkarozni terepen nekem nem valami eletszeru.
Szerintem csak a mechanikai részt használják fel, de a kom. részek fullban cserélve vannak szerintem. A cég egyedi fejlesztésekkel, építésekkel is foglalkozik.
Mondjuk ez az MV03 már nem háton hordós dolog szerintem. (vagy rohadt körülményes)
Ezek a drónok kimondottan felderítő alegységek eszközei.
Ezert irtam. Szoval akkor meddig tartja igy? Mert csak kepen lattam.Miért futkározna így?Azért mert egy pillanaképen így van?Ha 10 percig kell célra tartani az mindenhogy fárasztó és nem mellesleg az föld lakosságának a 99.99999%-a nem is képes rá.10 percig a karodat üresen nem nagyon tudod megtartani vízszintes helyzetben.
Igen a láda az tartozék gondolom. Valószínűleg kisebbre is meg lehetne oldani, de így ultrabiztonságos.Májusban Budaörsön ezzel videóztak, ezek szerint nem titkos cucc. Párnázott műanyag ládából szedték elő.
Ezert irtam. Szoval akkor meddig tartja igy? Mert csak kepen lattam.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..