[BIZTPOL] Kína

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

No ezert akkora az amerikai allamadossag. Ennyi ugynokot fizetni. Dobbenet.

• Tetszik
Reactions: Bleroka
Nekem még nem sikerütl végighallgatnom. Most kb az első 30-35 percnél tartok. A kínai tanügyről régebben asszem már megosztottam egy cikket. Ebben az volt, hogy az angolok megvásárolták a módszerüket és megpróbálják angliába exportálni.
Egy kíváló interjú, Köszönöm! 30-80 perc között főleg a Kína modernizációt szól. Racionálisan magyarázatok ad tipikus Kína kapcsolatok kérdésekre.

Magyar oktatás vidéken ilyen.

Ez komoly, nagy mákjuk a tanulóknak,hogy nem vagyok tanár....:rolleyes:
Azért mikor és álltalánosba jártam,ezt nem kellett volna előadnia a kis majomnak,meg a spanjának,aki be szólogat a tanárnak,hogy nehogy hozzáérjen a kis szemtelen kölyökhöz,mert következménye lesz.
Asszem nálunk a fal adta volna a másikat,utának otthon a fater a harmadikat.

Ez komoly, nagy mákjuk a tanulóknak,hogy nem vagyok tanár....:rolleyes:
Azért mikor és álltalánosba jártam,ezt nem kellett volna előadnia a kis majomnak,meg a spanjának,aki be szólogat a tanárnak,hogy nehogy hozzáérjen a kis szemtelen kölyökhöz,mert következménye lesz.
Asszem nálunk a fal adta volna a másikat,utának otthon a fater a harmadikat.

De minden értelmes ember 20 éve mondja, hogy annak az elvnek, hogy a Diákoknak jogai vannak, kötelessége nincs, annak nem lesz jó vége.
És Tessék itt van! Elvettek a tanároktól minden fegyelmezési eszközt, már felemelni sem szabad a hangjukat, de a drogos hülyegyerek megverheti az nem gond. Mégcsak nem is védekezhet.

Házi készítésű robbanószerkezeteket találtak egy hongkongi középiskola épületénél – közölte a hongkongi rendőrség helyi idő szerint hétfő este, hozzátéve: vizsgálják, hogy az eset összefüggésben áll-e az immár fél éve tartó kormányellenes tüntetéssorozattal.
A tűzszerészek vezetője szerint a két, azóta hatástalanított pokolgép használatra kész volt, és összesen 10 kilogramm robbanóanyagot tartalmazott. A rendőrség feltételezése szerint a robbanószerkezetekkel nem az iskolát vették célba, nem ott akarták felrobbantani, csupán ott rejtették el őket.
Robbanószerkezetet találtak egy hongkongi középiskola épületénél

A kínaiak szerint rossz anya:

tattoo-1.jpg

Házi készítésű robbanószerkezeteket találtak egy hongkongi középiskola épületénél – közölte a hongkongi rendőrség helyi idő szerint hétfő este, hozzátéve: vizsgálják, hogy az eset összefüggésben áll-e az immár fél éve tartó kormányellenes tüntetéssorozattal.
A tűzszerészek vezetője szerint a két, azóta hatástalanított pokolgép használatra kész volt, és összesen 10 kilogramm robbanóanyagot tartalmazott. A rendőrség feltételezése szerint a robbanószerkezetekkel nem az iskolát vették célba, nem ott akarták felrobbantani, csupán ott rejtették el őket.
Robbanószerkezetet találtak egy hongkongi középiskola épületénél

Robbantgassanak csak a szabad egyetemisták legalább majd vízágyú helyett minigunnal locsolják majd őket :hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: gergo55 and zsolti
A sárkány felébredt
Kína a legerősebb haditengerészeti hatalom helyébe lép, és Washington már túl késő, hogy megállítsa
https://www.rt.com/news/476527-chinese-navy-replace-us-strongest

Azért nem írnám le usánkát,ha belecsapnak a lecsóba,még összekaphatják magukat,a HH-hoz képest mekkora a hadihajó építés ott,a harmada?
Van nyomdagépük,és nem félnek használni,van elég szakember ott,meg dokk,miazmás,kicsit elaludták a dolgot,de van ott kapacitás bőven,nem mellesleg,1 év alatt összekaphatnak a glóbuszról annyi embert melózni,amennyi kell,ott nem gond 20-30$,vagy még nagyobb órabért kifizetni a hegesztőknek,lakatosoknak,és a fél világ ott akar élni,dolgozni,úgyhogy szerintem csak akarat kérdése.

Kína idén 10 millió embert emelt ki a szegénységből. Maradt még 7 millió. Az ő helyzetüket jövőre rendezni kell.
EMe0UvAXkAUdiEb.png:large