erre majd 1 év múlva térjünk vissza.Erre kíváncsi vagyok.Legyen persze igazad.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
erre majd 1 év múlva térjünk vissza.Erre kíváncsi vagyok.Legyen persze igazad.
Nem mondok pontos számot, de jóval kevesebb van ezeknél egyelőre.....lehet hogy csak 47.000...))
oké..látom szakmabeli vagy. kérdeznélek csillebércről. azok hol vannak tárolva?Fassságokat ne tessék hirdetni!
A másik topicban válaszoltam.
lehet nekem is hazudnak...de nekem azt mondta az egyik ember hogy a sorszámozásnál ott tartanak..(lehet előre dolgoznak?)Nem mondok pontos számot, de jóval kevesebb van ezeknél egyelőre.....
Nem vagyok szakmabeli. Olvasdd el a linkelt .pdf-et. Minden benne van. A magyar állam hivatalos programja.oké..látom szakmabeli vagy. kérdeznélek csillebércről. azok hol vannak tárolva?
akkor raktárra dolgoznak mert a cég annyit nem vett még átlehet nekem is hazudnak...de nekem azt mondta az egyik ember hogy a sorszámozásnál ott tartanak..(lehet előre dolgoznak?)
Szerintem az USA-t el kell felejteni. Mi senkik sem vagyunk a szemukben. Kis populacio, kis biznisz. A románok hadd vegyenek aranyáron bármit. Mi szépen építkezzünk. Honnan van alkatrész hamarabb? az USA-ból vagy a szomszédból?USA felé kell vmi. A Movag elvben az ő érdekeltségük. Nem tudhatjuk milyen háttéralkuk zajlanak... Főleg ha tényleg Diehl- es lérakunk lesz.
A ruhát, fegyót, egyebeket nem hinném, hogy a piacon vennék, ahogy a kiképzést sem.A jó felszerelés amit amúgy a különlegeseink maguknak vesznek?![]()
A ruhát, mellényt (sokan a sisakot), fegyverre kiegészítőket, páran optikát is maguknak vesznek. Mivel a kínai koppintás multicam nem éppen hadi minőségű ezért maguk veszik a normális ruhát.A ruhát, fegyót, egyebeket nem hinném, hogy a piacon vennék, ahogy a kiképzést sem.
Crye, UF Pro biztos céges?A ruhát, fegyót, egyebeket nem hinném, hogy a piacon vennék, ahogy a kiképzést sem.
Olvastad, hogy mit írtam?Crye, UF Pro biztos céges?
Szerintem a felszerelést ne firtassuk, az egy dolog hogy arra fent felétek mit mondanak, de a különlegesek többsége magának vette a személyi felszerelését (ahogy a katonáink 90%-a is magának vesz mindent)Olvastad, hogy mit írtam?
A fegyverre a lámpa az optika a ir az céges.Műanyag tárat markolatot válltámaszt szoktak venni meg gripet a fegyverre.A ruhát, mellényt (sokan a sisakot), fegyverre kiegészítőket, páran optikát is maguknak vesznek. Mivel a kínai koppintás multicam nem éppen hadi minőségű ezért maguk veszik a normális ruhát.
Hát vettek páran optikát is.A fegyverre a lámpa az optika a ir az céges.Műanyag tárat markolatot válltámaszt szoktak venni meg gripet a fegyverre.
Olvastam, de attól még a piacon veszik.Olvastad, hogy mit írtam?
A ruhát, fegyót, egyebeket nem hinném, hogy a piacon vennék, ahogy a kiképzést sem.
Hát vettek páran optikát is.
Hát ez érdekes lesz. A hvg 3.5mrd-os biznoszről írt, a Wikipédia 7 verdáról, a törökök szerint meg komolyabb szerződésről.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..