[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Nem fogják lezárni, az Isis-es terroristák előtt se zárták le, sérülnének a migránsok jogai. Ezek elnéznék, hogy kihal a fél kontinens, csak ne sérüljön az iszlamista terroristák jogai.

Ebben biztos vagyok, ironikus volt a kérdés.

Miert zarnának le eu-hatarokat. Itt egy ujabb lehetőseg europa kiirtására. Ezek a szedett-vedett ( ha nem felnék attol hogy kitiltanak innen azt irnám másod vagy harmadrangu) nepek meg kibirják, meg ugyis szaporodnak mint a patkányok es túlélik.

Miert zarnának le eu-hatarokat. Itt egy ujabb lehetőseg europa kiirtására. Ezek a szedett-vedett ( ha nem felnék attol hogy kitiltanak innen azt irnám másod vagy harmadrangu) nepek meg kibirják, meg ugyis szaporodnak mint a patkányok es túlélik.

Hát ez az...
Épp azon lamentáltam délután, hogy vajon egy távolkeleti kígyóban kifejlődött(?) vírussal szemben mit tud egy átlag fehér európai pógár immunrendszere felmutatni!
(holisztikus-asztrál összefüggéseket meg szándékosan nem hoztam elő a "koronás kígyóval" összefüggésben, de nagyon passzol a történetbe)
..

Magyar hadseregben nálunk van komolyabb biohazard szekció?
Tavaly a honvédségi bemutatón láttam egy ilyesfajta mentesítő sátrat, de mintha azt mondták volna ott, hogy igen korlátos darabszámban van ilyen eszközünk!
..
Pedig kínaiék úgy látom dobozban és műanyag csőben mozgatják csak a betegeket!
https://sputniknews.com/society/202...in-boxes-plastic-tubes-to-prevent-infections/
..
Katasztrófavédelem, elhárítás, és honvédség remélem észnél van!!!

• Tetszik
Reactions: gergo55
Hát ez az...
Épp azon lamentáltam délután, hogy vajon egy távolkeleti kígyóban kifejlődött(?) vírussal szemben mit tud egy átlag fehér európai pógár immunrendszere felmutatni!
(holisztikus-asztrál összefüggéseket meg szándékosan nem hoztam elő a "koronás kígyóval" összefüggésben, de nagyon passzol a történetbe)
..

Magyar hadseregben nálunk van komolyabb biohazard szekció?
Tavaly a honvédségi bemutatón láttam egy ilyesfajta mentesítő sátrat, de mintha azt mondták volna ott, hogy igen korlátos darabszámban van ilyen eszközünk!
..
Pedig kínaiék úgy látom dobozban és műanyag csőben mozgatják csak a betegeket!
https://sputniknews.com/society/202...in-boxes-plastic-tubes-to-prevent-infections/
..
Katasztrófavédelem, elhárítás, és honvédség remélem észnél van!!!

Még egy kisvárost is nehezen tudnánk kezelni. Vagy egyáltalán. 50.000 felettieket meg esélytelen. Ha az összes katonát ráállítanád sem tudnád körbezárni megfelelően a várost, és ellátni. Budapesti helyzetet meg az egykori néphadsereg létszámával tudnád kezelni maximum. Az meg már hol van. Arról nem is beszélve, hogy védőeszköz annyi meg sose volt. Rendőrség bevonásával 1 várost tudnál karanténba helyezni, de ez a max.

Ha bejön akkor bizony beszoptuk. Az elején kell megfogni. Első pár betegnél.
Még annyi, hogy talán ha szükséges valakihez beszállni a vakcinafejlesztésbe, de ez hosszú idő sajnos.

Még egy kisvárost is nehezen tudnánk kezelni. Vagy egyáltalán. 50.000 felettieket meg esélytelen. Ha az összes katonát ráállítanád sem tudnád körbezárni megfelelően a várost, és ellátni. Budapesti helyzetet meg az egykori néphadsereg létszámával tudnád kezelni maximum. Az meg már hol van. Arról nem is beszélve, hogy védőeszköz annyi meg sose volt. Rendőrség bevonásával 1 várost tudnál karanténba helyezni, de ez a max.

Ha bejön akkor bizony beszoptuk. Az elején kell megfogni. Első pár betegnél.
Még annyi, hogy talán ha szükséges valakihez beszállni a vakcinafejlesztésbe, de ez hosszú idő sajnos.

Olvastad a brüsszeli repülőtér hozzáállását a dologhoz?
..
Csak azért kérdem, mert itt egy friss hír arról, hogy a Nigériai Civil Repülési Hatóság (NCAA) milyen fokú figyelmeztetést adott ki és óvintézkedések megtételét rendelte el! Követendő protokoll a gépek beléptetésére ha beteg van a fedélzeten, elsősegély stb.
https://thenationonlineng.net/breaking-ncaa-issues-alert-to-airlines-over-corona-virus/
..
csak mondom, ez Nigéria, nem az EU!

• Tetszik
Reactions: gergo55
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20200124/brusszel-is-ramondta-az-aldast-a-brexitre-413533
"Aláírta az Egyesült Királyság európai uniós tagságnak megszűnéséről (Brexit) szóló megállapodást Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint Charles Michel, az Európai Tanács elnöke pénteken Brüsszelben."

Majd érdemes a brit fontot és az eurót figyelni a dollárhoz, juanhoz, és a yen-hez képest. Ezeket nem fogja nagy mértékben befolyásolni, míg az előbbi 2-t igencsak.
Most fog kiderülni, az angolok hogy tudtak kiszállni az eu-ból. Eddig ugyanis nagy maszatolás ment.

• Tetszik
Reactions: Loken
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Franciaországban is megjelent a tüdőgyulladást okozó új koronavírus, ez az első megerősített eset Európában – jelentette be Agnes Buzyn francia egészségügyi miniszter péntek esti sajtótájékoztatóján. A tárcavezető szerint az első esetet Bordeaux-ban, a másodikat Párizs térségében jelentették. Valószínűsítette, hogy további esetek is lesznek.
https://24.hu/kulfold/2020/01/24/me...GEp9fgBnrKkpOsMoix4V4UdmlhkC6uAsS--19B5x4mZyw

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.