Én heti 60 órát dolgozok a munkahelyemen, hivatalosan viszont csak 20-at. Ezt tegyük azért hozzá ezekhez a statisztikákhoz.A keményen dolgozó németek........vagy csak külföldről pumpáljuk haza a zsét?
Én heti 60 órát dolgozok a munkahelyemen, hivatalosan viszont csak 20-at. Ezt tegyük azért hozzá ezekhez a statisztikákhoz.

Én heti 60 órát dolgozok a munkahelyemen, hivatalosan viszont csak 20-at. Ezt tegyük azért hozzá ezekhez a statisztikákhoz.
Ezt a Románia topikba tedd már be, légyszi...

Viszont az alapvető igazság marad. Minél nyugatbbra mész, annál kevesebbet kell dolgozni, minél keletebbre annál többet. A pénz pedig fordítottan arányos. Főleg ha a multikat nézed.Én heti 60 órát dolgozok a munkahelyemen, hivatalosan viszont csak 20-at. Ezt tegyük azért hozzá ezekhez a statisztikákhoz.
Természetesen, csak arra utaltam hogy ez nálunk még több óra mivel igazából jóval többet gürcölünk, csak papíron ennyit.Viszont az alapvető igazság marad. Minél nyugatbbra mész, annál kevesebbet kell dolgozni, minél keletebbre annál többet. A pénz pedig fordítottan arányos. Főleg ha a multikat nézed.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..