"mi több, egyenesen tilos" nah te vagy a tipikus esete annak aki azt mondja ezt nem tanulta az egyetemen akkor nem is létezik. Szánalom![]()
15 éve vagyok szoftverfejlesztő, ennyi év tapasztalata alapján mondom

"mi több, egyenesen tilos" nah te vagy a tipikus esete annak aki azt mondja ezt nem tanulta az egyetemen akkor nem is létezik. Szánalom![]()

15 év alatt is lehetsz droid.15 éve vagyok szoftverfejlesztő, ennyi év tapasztalata alapján mondom![]()
Nem hiszek neked, mutasd a jelentést.Át szoktak rendszeres időközönként. Negatív lett mint az IQ teszted szerencsére. Amúgy az egy nagyon jó könyv, volt szerencsém a szerzőjének több előadásán is részt venni személyesen.
15 év alatt is lehetsz droid.
Ne aggódj, ha ez a szakmád se érthetsz hozzáHa tudnád mennyire szenvedek tőle, annyira tilos a kreativitás, de szerintem hagyjuk, mert offtopic.

Negatív lett mint az IQ teszted szerencsére.
Az a "terv" hogy pár-ezer, 1-2-tízezer halott belefér, "még mindig jobb mint leállítani a közlekedést, szállítást, termelést, az sokkal nagyobb veszteség lenne!" Hetek óta mondják hogy 2 hét a lappangási idő, akkor meg hiába mérik Ferihegyen a hőmérsékletet a belépőknél, simán tünetmentesen hozzák be és utána meg terjesztik a fertőző vírust!!! Aki meg nem bírta, hát az így járt ... ez az EU terve?!!Azt nem értem, mi a magyar vagy az Uniós terv? Várjuk hátha kibekkeljük? Vagy a hosszú lappangási idő miatt nincs terv, mert az úgyse lehet szűrni, így marad a kármentés?
Vagyis?
Mi az, hogy szerencsére?
Azért ez nem a szerencsén függ, hanem az alaposságon...
Khhömm...

Tekintve, hogy továbbra is fennáll a jogviszonyom és még azért sem koppintottak rám, mert esetleg a fórumon olyan információt tettem volna közzé amit nem lett volna ildomos (pedig figyelik a fórumot ) és megkaptam a bevizsgálást (legmagasabb szintűt) eléggé alaposan átnéztek.Vagyis?
Mi az, hogy szerencsére?
Azért ez nem a szerencsén függ, hanem az alaposságon...
Khhömm...
Az a "terv" hogy pár-ezer, 1-2-tízezer halott belefér, "még mindig jobb mint leállítani a közlekedést, szállítást, termelést, az sokkal nagyobb veszteség lenne!" Hetek óta mondják hogy 2 hét a lappangási idő, akkor meg hiába mérik Ferihegyen a hőmérsékletet a belépőknél, simán tünetmentesen hozzák be és utána meg terjesztik a fertőző vírust!!! Aki meg nem bírta, hát az így járt ... ez az EU terve?!!
, majd az amerikai hadseregnek lesz terve, ha már úgyis itt vannak. 
Akkor csak kettős ügynök lehetsz. Ilyen egyszerű.Tekintve, hogy továbbra is fennáll a jogviszonyom és még azért sem koppintottak rám, mert esetleg a fórumon olyan információt tettem volna közzé amit nem lett volna ildomos (pedig figyelik a fórumot ) és megkaptam a bevizsgálást (legmagasabb szintűt) eléggé alaposan átnéztek.

Hetvenkettős.Akkor csak kettős ügynök lehetsz. Ilyen egyszerű.![]()
Akkor csak kettős ügynök lehetsz. Ilyen egyszerű.![]()

Hetvenkettős.

Szaknyelven ezt úgy mondják, hogy úgy "fordítottak meg", hogy észre sem vetted. Legjobb megoldás.
..
(csak vicceltem, komolyan ne vedd!)
 ahogy a Földi is mondja, a jó ügynököt minek azzal elrontani, hogy beszervezzük? 
Nem kell parázni fölöslegesen.
The risk of dying if infected with COVID-19:
*Death Rate = (number of deaths / number of cases) = probability of dying if infected by the virus (%).
AGE___________DEATH RATE*
80+ years old 14.8%
70-79 years old 8.0%
60-69 years old 3.6%
50-59 years old 1.3%
40-49 years old 0.4%
30-39 years old 0.2%
20-29 years old 0.2%
10-19 years old 0.2%
0-9 years old no fatalities
A Zika vagy a H1N1 sokkal aljasabbak voltak.
(Csak aztán majd ki ne találják, hogy ezt is a Vajda intézte, hogy a nyuggereken spóroljon...)

Jó de ez a valóság amit leírsz, az senkit sem érdekel itt. Itt a hazai egészségügyi szervek vezetése soha nem lesznek felelős semmiért. 10 év személyi állomány és infrastruktúra erodálódás fog most a járványkor kifizetődni. Ezt a magas labdát most le kell ütni. Ezt is csak azért írom hogy én kapjam a köpetzáport a politikai tartalomért.Ülök a vonaton és hallgatom az emberek beszélgetését. A többség készletezni kezdett, ez a legfőbb téma. A vizilabdázók esetén is szörnyülködnek. Azt is hangoztatják, hogy nem annyira betegségtől, hanem inkább az államtól félnek, hogy ezek milyen hülyeséget fognak még csinálni. Hát, közbizalom az nincs felénk...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..