Járványok, fertőzések

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 978
82 869
113
Károly herceg sem mos eleget kezet...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200325/pozitiv-lett-karoly-herceg-koronavirus-tesztje-421884
..
"Pozitív lett Károly walesi herceg koronavírus tesztje. A trónörökös enyhe tüneteket mutat, de egyébként jó állapotban van és az utóbbi néhány napban szokásos módon otthon dolgozott. Feleségét, Kamilla cornwalli hercegnét is tesztelték, az ő tesztje negatív lett."
Ha így folytatják a végén még Harry marad meg.
 
  • Tetszik
Reactions: Loken

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 978
82 869
113
Az elomunka igenyes melokkal lesz a gaz. Gabona, burgonya, borso az ok pl, na de paradicsom, eper, salata, gomba pl stb?

b21a656ba2194246503830d140a526d1b96f524473422980fcf71ae23608c3c8.jpg
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 978
82 869
113

Inno

Well-Known Member
2018. február 27.
189
727
93
Az elomunka igenyes melokkal lesz a gaz. Gabona, burgonya, borso az ok pl, na de paradicsom, eper, salata, gomba pl stb?
Erre írtam régebben, hogy ha az őslakosok nem térnek észbe és nem fogják elvégezni a kuli melót is akkor baj lesz a nyugaton. Most mindenki rohan haza onnan, cigány, arab migráns, keleti "vendégmunkás". Sok honfitársunk is gyorsan lépett, olyanok is akik a fényes nyugatról folyamatosan köpködtek haza felé, hogy itt minden szar. Mégis haza jött gyorsan.
 

tiz

Well-Known Member
2016. július 21.
364
2 426
93

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 825
81 204
113
Amerikia egészségügyi és szociális minisztérium 2019-ben (I.félév)12 államban epidémia ellenes gyakorlatokat tartott Crimson Contagion névvel. A forgatókönyv szerint a vírus Kínábul indulva gyorsan terjed világszerte és Csikágóban azonosítják. Rá 47 napra a WHO pandemiát hirdet- addig az usában 110 millió fertőzött lehet , 7,7 millió kórházba kerül és 586 000 meghal. A gyakorlat során kiderült, hogy a szövetségi kormány nincs felkészülve egy nagyszabású vírusos pandémia megfékezésére.

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/8030725
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 195
20 188
113
Mi tortenik ha egy olajareses sujtotta orszagban kitor a koronavirus es ennek kovetkezteben a gazdasag satufeket nyom.
Igen, én is aggódok az amcsikért. :p

https://www.origo.hu/gazdasag/20200323-koronavirus-alaszka.html

A koronavírus Alaszka gazdaságát is tönkreteszi
MTI2020.03.23. 13:54

https://www.portfolio.hu/uzlet/2020...lajhaboru-az-amerikaiakat-verezteti-ki-418803

2020. március 11. 14:47
A szaúdi-orosz olajháború az amerikaiakat vérezteti ki
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 845
65 546
113
Egyre töb vállalatnál jelenik meg a Honvédség
microsoftteams-image-14-358906.jpg

A mai naptól 71-ről 84-re emelkedik azon létfontosságú vállalatok száma, ahol a Honvédség besegít (lásd fent). A szempont az ellátás biztonsága volt az első. Olyan cégekhez mentek ki most, akik vagy az oxigénellátás biztosításában vagy élelmiszergyártásban vesznek részt. Ezt ne úgy képzeljük el, hogy fegyveres őrök állnak a pénztáraknál - mondta el Ruszin Romulusz dandártábornok. A vállalatok száma, ahol a Honvédség besegít, folyamatosan változik - erről mindig be fognak számolni.

Ezen feladatok mellett a Honvédség egyéb feladatait is ellátja, így például a határon segítenek a rendőrségnek, de a járőrözési tevékenységet is folytatják, valamint egészségügyi intézményeknek is segítenek.
Csak tudnam mit tudnak segiteni? Mikor a teljes ki - be szallitas, gyartas, szervezes flottul megy az ilyen cegeknek. Akkor ott Kovacs II. tizedes mit tud segiteni?
 
  • Tetszik
Reactions: luperator
T

Törölt tag 008

Guest
Ha Budapest akkor ott nem Karigeri a fonok?
Tegnap óta már El Dictator a megszólítás....hivatalosan is :)

New York államban a Nemzeti Gárdának kiosztották a maszkot.
Igen....ez a koreai háborús időből való!

ETqYrKMX0AAqVwQ

ETqYt5GWoAAOSoF


Csak tudnam mit tudnak segiteni? Mikor a teljes ki - be szallitas, gyartas, szervezes flottul megy az ilyen cegeknek. Akkor ott Kovacs II. tizedes mit tud segiteni?
Nem nekik segítenek, hanem ha véletlenül nem a magyarság érdeke kerülne előtérbe, akkor átveszik az irányítást. A magyarságnak segítenek.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 845
65 546
113
Majd a mi rejtett erőforrásaink )felértékelődik( amugY mi is tudunk ám szálitaani franciában még olaszba is tésztát is. Nyersanyagot alapanyagot nem szabad csak kessz terméket ahogy ok szívtak a mi verunket
Elobb magunknak legyen eleg, bar ez talan dob egy mentoovet a hazai zoldseg es gyumolcs agazatnak, csak a tarolast nem tudtuk evtizedek ota megoldani. A tesztaval nem lesz gond.