Nem volt eleg betanulni fel ev?De így maradt, három munkanapon át teljes volt a zsúfoltság, csak hétfőtől állnak vissza a tanszüneti menetrendre. A probléma az, hogy nem a tanszünetire kellene visszaállni, hanem az aktuális forgalomhoz idomított ideiglenes menetrend kellene három változatban: a kijárási korlátozásokra, a tilalomra és a zárlatra (csak a legszükségesebb intézmények működnek). Nyilván azért nincs ilyenjük, mert nem volt rá idejük ott és Draskovics is csak betanul még!

(NEM, ne gondoljon senki semmi rosszra, nem a "lábcédulás" hűtésre gondoltam, hanem ahogy gyerekek is túlpörögnek játszanak és már nagyon fáradtak, aztán ha jól kialusszák magukat akkor már minden rendben - én is felneveltem kettőt, van benne gyakorlatom bőven amikor egymás haját tépik...
De én mindig szent békét varázsoltam köztük, jöttek is mindig hozzám, hogy "tegyek igazságot"... mert ugye mindig jó volt a "békebíró" (én), szerették ahogy megoldotta a háborúikat

Mozdulj meg, vedd fel azt a qurva telefont, ne sajnáld, és beszélgessél kicsit a rendfenntartókkal. Nem fogják elmondani ki volt az...
(maradt volna otthon, ami a dolga volt neki - én bebakxnám előzetesbe a többivel egy rakásra, és minden költséget kamatos kamattal ráhátékáztatnák a bírósággal, persze a bírságon felül - ja, és MOST AZONNAL médiákban hirdetni a példa statuálásokat - hamar megtanulnák mi az a házi karantén, nem megy ez másképpen sajnos