[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Ez ok, csak mondjuk mi van akkor ha ezeket a lelkes civileket egyszer megiscsak hasznositjak valamire valami okbol. Az ok hogy rendes katonanak meg rendornek nem adhat parancsot vagy miegymast, de mondjuk egy polgarornek, vagy egy szolgalaton kivuli, vagy mar leszerelt hivatasosak?

Mostanaban keverem ezt es a Csajok topicot :D
Csak neked, csajmentes kép:
snj9535.jpg

Bocs, mégsem :D

• Tetszik
Reactions: Python and Anti
Csak hármat szúrtam ki, közülük egyet a bakancs miatt (akkor volt a legközelebb). A miénk hogyan vizsgázna?
Találtam is egyet
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Találtam is egyet
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Irtam mar korabban hogy ha nem mozogsz benne akkor gyakorlatilag lathatatlan vagy. Persze buzamezo kozepen nem rejt jol a raba minta de ki az a hulye aki kimegy nyilt terepre?

• Tetszik
Reactions: tonyo and Mackensen
Ebben az is benne lehet, hogy a magyar katona jóideig csak misszióba kapott modernnek nevezhető felszerelést és egyenruhát!

Igen?Akkor miért írja 1 kivetelével minden ország a sajat nyelvén a NATO-ban?Még a görögök is saját nyelven írják ráadásul görög betűkkel még csak nem is latinnal.
Az az igazság, hogy az a logikus, ami a magyar egyenruhán van.
Ha egy magyar ember néz rá az egyenruhára, akkor ha a pajzs színe nem egyértelműsít, akkor a "névtábla" is segít.
Ha viszont egy nemzetközi misszióban néz valaki rá az egyenruhára, akkor a "MAGYARORSZÁG" felirat nem hinném, hogy akár az esetek 10%-ában is informatív lenne.
Legyen az a külföldi ember akár civil, vagy más ország katonája.
Erről a csókáról pl. megmondanád, hogy ki fia borja? (OK, nem NATO katona, de akkor is)
350756.jpg

Igen?Akkor miért írja 1 kivetelével minden ország a sajat nyelvén a NATO-ban?Még a görögök is saját nyelven írják ráadásul görög betűkkel még csak nem is latinnal.
Félelmetes, hogy mekkora hülyeségeken tudnak rugózni egyesek. Akkor mondok egy másik praktikus okot.
Igen hosszú szó az, hogy Magyarország a Hungary-val összevetve. Próbáld olvasható méretem vállra hímezni...
Még szemből is olyan hosszú lenne a szöveg, hogy kényelmetlen lenne a felvarró.

kOsEzEW.png

Félelmetes, hogy mekkora hülyeségeken tudnak rugózni egyesek. Akkor mondok egy másik praktikus okot.
Igen hosszú szó az, hogy Magyarország a Hungary-val összevetve. Próbáld olvasható méretem vállra hímezni...
Még szemből is olyan hosszú lenne a szöveg, hogy kényelmetlen lenne a felvarró.

kOsEzEW.png

Rá lehet,sokan meg iy csinálják.

Az az igazság, hogy az a logikus, ami a magyar egyenruhán van.
Ha egy magyar ember néz rá az egyenruhára, akkor ha a pajzs színe nem egyértelműsít, akkor a "névtábla" is segít.
Ha viszont egy nemzetközi misszióban néz valaki rá az egyenruhára, akkor a "MAGYARORSZÁG" felirat nem hinném, hogy akár az esetek 10%-ában is informatív lenne.
Legyen az a külföldi ember akár civil, vagy más ország katonája.
Erről a csókáról pl. megmondanád, hogy ki fia borja? (OK, nem NATO katona, de akkor is)
350756.jpg

Úgy látom,hogy mindenki hülye a világon csak mi vagyunk már megint helikopterek.Egyébként a külföldi katonák mondták már,hogy milyen praktikus,hogy a misszió miatt angolul van kiírva,amikor megtudják,hogy nem a misszió miatt van meg értetlenkednek,hogy még is miért nem saját nyelven van kiírva...

• Tetszik
Reactions: zeal and aquarell
Akkor szóljál felettesednek és továbbítja panaszod. Nem értem, hogy ezért miért a fórumon kell sírni amikor rendszeren belüli vagy...

Az megvan, hogy a fenti képen egyszerre van a ROK és a cikormányos írásuk.
Na, akkor képzeld el egy sorban a Magyarország én Hungary-t egymás mellett. Még a Magyarország + HUN is szép hosszú lenne.

Nem értem miért kéne odaírni angolul is.