Egyébként nem tudom észrevettétek-e: a Blue Angels cockpit-videóban 2,05-től a jobb külső kísérő kishíján összecsúszott, majdnem belement a "7"-es, a bal belső kísérő szárnyába!! Utána jócskán el is távolodott, lazított az oldaltávon.
Ahhoz szerintem előzetesen több hónapos, esetleg féléves közös gyakorlás kellett volna. Részben a két géptipus eltérő aerodinamikai és teljesítmény-tulajdonságai miatt, részben meg azért mert berepültek lakott terület fölé is. De lehet hogy ez ellen dolgozott a NAVY és az Air FORCE főnöksége is, "Mi az hogy mi önállóan, saját kötelékkel ne mutassuk meg a tudásunkat??!!". A gyönyörű látvány-repülés mellett azért folyik ott a harc a pénzért is ...
Igen, az utóbbit én is láttam, de az se az USA-ban volt hanem Pozsonyban. És a fentiek közül egyik se olyan volt, hogy egy országon belül két (pénzügyileg is) egymással is rivalizáló szervezet gépei álltak össze kötelékbe.Számtalan alkalmi vegyes kötelék van a repülőnapokon, akár légcsavaros-sugárhajtású is. A bemutató előtti 1 hétben néhányszor együtt repülnek és megy a mutatvány. Európában. De lehet hogy az USA bürokratikusabb... Fairfordban a TB a Red Arrowssal csinált egy közös áthúzást (persze nem úgy mint a Sztrizsi-Vityazi), de volt olyan is hogy az európai bemutató kötelékek egy-egy gépe állt össze egy vegyes kötelékbe két áthúzás erejéig.
30 éves a Sztrizsi, ebből az alkalomból légi parádét tartanak Kubinkában.Élőben lehet nézni a FB oldalamon.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..