[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

T

Törölt tag 008

Guest
Szépen, lépésről-lépésre cserélődik le az európai kultúra afrikai muszlimra...
https://www.vadhajtasok.hu/2020/06/12/a-briteknel-otven-emlekmu-eltavolitasat-kovetelik-az-antifak/
..
Most még csak a szobrok vannak soron, később jönnek az utcanevek, templomok, európai kinézetű épületek stb.
NeoMaoista szarháziak jól megtanulták hogyan működik a kultúrális forradalom. Végülis csak a bejáratott receptet kell megismételni. :(
 

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
Adócsalásért, ha jól emlékszem. :rolleyes:

Arra már nem emlékeztem, hogy verekedés vagy adócsalás miatt, csak arra, hogy a karrierét kettétörte vele :)

A milliomosoknál, milliárdosoknál sose fogom megérteni, hogy miért olyan fontos elcsalni az adót.Előbb-utóbb úgyis lebuknak, szóval semmi értelme.De örökre rájuk ég.Még azt sem lehet mondani, hogy azért milliomosok, mert adót csalnak, hiszen anélkül is lenne egy valag pénzük.Lehet, hogy azért nem leszek sose milliomos, mert nem értem :D
 
  • Tetszik
Reactions: b4l4g3

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
Szépen, lépésről-lépésre cserélődik le az európai kultúra afrikai muszlimra...
https://www.vadhajtasok.hu/2020/06/12/a-briteknel-otven-emlekmu-eltavolitasat-kovetelik-az-antifak/
..
Most még csak a szobrok vannak soron, később jönnek az utcanevek, templomok, európai kinézetű épületek stb.

Az egész ország a rabszolga-kereskedelemből élt, meg a gyarmatosításból.Mikor kezdik el vödörrel hordani a vizet az egész "szigetre"?

Ezeket vagy most vágják pofán vagy később már nem fogják tudni két pofonnal helyreigazítani az értelmi ficamot amivel rendelkeznek.Elment a jómódban az eszük.
 
  • Tetszik
Reactions: b4l4g3

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 135
53 760
113
KoviUbi

Sok esetben nem szándékosan csalnak adót. Ugyanis nem ők intézik a pénzügyeiket, hanem valamilyen megbízottjuk.
Messi meg C. Roni is állt adócsalás vádjával a bíróság előtt. Ha jól emlékszem Messi esetén az apja, C. Roni esetén meg egy könyvelő cég kezelte a lóvét. Közük nem volt a saját adócsalásukhoz.
Én is a saját cégemnél a könyvelő cégnek küldöm tovább a dolgaimat. Valamennyire követem a dolgot, de nem vagyok napra kész az aktuális adózási lehetőségekkel kapcsolatban. Ha a könyvelő cég hibázik, én leszek adócsaló, a tudtomon kívül. Sajnos ilyen világ ez :(
 
  • Tetszik
Reactions: b4l4g3 and vilmoci
T

Törölt tag 008

Guest
..... Valamennyire követem a dolgot, de nem vagyok napra kész az aktuális adózási lehetőségekkel kapcsolatban. Ha a könyvelő cég hibázik, én leszek adócsaló, a tudtomon kívül. Sajnos ilyen világ ez :(
Már nem a könyvelő/könyvvizsgáló felelőssége?
 

leplezo

Well-Known Member
2017. február 3.
2 640
5 491
113
Már nem a könyvelő/könyvvizsgáló felelőssége?

Közös felelősség van, de a könyvelőt kevésbé veszik elő. Meg az nem akkora hír a bulvársajtóban, hogy Ronaldo könyvelője adót csalt. Az viszont nagyobb Clickbait, hogy Ronaldo adót csalt. Tudod a nézettségért/olvasottságért mindent.
Ezekben az ügyekben amúgy fizetési kötelezettségen és pénzügyi büntetésen kívül nem szokták fizikálisan börtönbe zárni, ha kiderül, hogy nem személyesen csaltak.
(Persze vannak kivételek)
 
T

Törölt tag 1526

Guest
Ha már térképet hozol az igazad bizonyítására*, akkor legalább nézd már meg, hogy hol helyezkedik el Ukrajna, illetve hol van a topic címét adó terület.
Ezeket most mutatta be a holland ügyészség Hágában, ott zajlik a tárgyalás, Hollandia perel a polgárainak meggyilkolása miatt.

*valódi bizonyíték még mindig nincs.Én is rajzolok neked bármit.
Még mindig nem elég a bizonyíték? Akkor jöjjön még több. Addig jön amíg elég nem lesz. A gyanúsított Igor Girkin Buk rakétát kér Oroszországtól személyzettel együtt.
EaIyxMWXYAASsjL

EaIzFWAWAAAc3Ve
 
T

Törölt tag 2577

Guest
  • Tetszik
Reactions: fip7 and KoviUbi

mentuhotep

Well-Known Member
2016. december 20.
373
1 067
93
ki nem szrja telibe az ukrán témát itt? ott van a külön topik ennek a semminek, a másik eltűnt maláj gépre persze nincs ennyire rápörögve a propaganda, röhej, ott is meghaltak több százan és azt is putyinék lőtték le az Indiai óceán felett :) :) :) :) :) :)
 
  • Tetszik
Reactions: bartinieffektus

leplezo

Well-Known Member
2017. február 3.
2 640
5 491
113
@Mackensen Kérjük szépen az Mh17 topikot kinyitni, és átpakolni az oda való hozzászólásokat. Mert ez így netto topik és fórumrombolás. És minden következmény nélküli garázdálkodásba csap át.
Megöli a fórumot, hogy minden második topik függetlenül tájegységtől és témától ezzel van teleszemetelve minden második héten.
 
  • Tetszik
Reactions: bartinieffektus