Nekik szabad...Izé, olyat szabad írni, hogy cigányok? Azt hittem, az nem polkorrekt...
Nekik szabad...Izé, olyat szabad írni, hogy cigányok? Azt hittem, az nem polkorrekt...
Remelem, vagyis nagyon kivanom hogy kijut nekik is egy ideig a Kun Belakbol meg a Rakosi Matyasokbol.Ezekhez a londoni, amerikai, párizsi, brüsszeli képekhez képest, milyen békés a magyar politika......
Ez már a bevándorlás és az antifa ideolgia támogatásának eredmelénye. A jobboldali ellenállás kint kétségbeesett utóvédharc. Nincs esélyük. Az utca a csürhéjé. Még 10-15 év és kormányozni sem lesz esélyük jobboldali pártoknak kint. A gyerekszám durva matek és a bevándorló utánpótlás is folyamatos.
Azért megpróbálják.
![]()
Lenne szived bántani ezeket a gyönyörűségeket?
![]()
Ez vár azokra Londonban, akik nem térdelnek le...
Nem olyan könnyű ám azzal a karddal bánni. Egyszer próbáltam megforgatni egy korhű másolatot, és csak azért nem vágtam ketté magam, mert direkt életlent adtakesment ki kell fenni a hosszú kardokat és rendet vágni

Persze ha ez egy nem fehér ember ellen történik már világhír lenne és simán rasszizmunácifasiszta lenne mindenki aki nem ítéli el ! Azt hiszem eljön hamarosan az az idő amikor esment ki kell fenni a hosszú kardokat és rendet vágni nem csak a pogányok hanem most már az anarchisták között is !
![]()
Még én is belefogynék abba a bizonyos páncélba ! LOL

Meglepődnél, de párezres sereget össze lehetne kapni. Na előtte kell egy kis non-stop köszörülés, mert jelenleg mindenkinek életlen a kardja.Ja, mert van is kardunk, meg aki forgassa...![]()

Persze ha ez egy nem fehér ember ellen történik már világhír lenne és simán rasszizmunácifasiszta lenne mindenki aki nem ítéli el ! Azt hiszem eljön hamarosan az az idő amikor esment ki kell fenni a hosszú kardokat és rendet vágni nem csak a pogányok hanem most már az anarchisták között is !
![]()
![]()

.Belegondoltam,hogy a Templomosok mennyire fanatikus,elszánt és kemény emberek lehettek ennek ugye a magyar történelemben is tanújelét adták,hiszen a Muhi csatában IV.Béla oldalán harcolva mind egy szálig elestek több ezer magyar katonával együtt.Vajon ezek az emberek mit gondolnának a szobor döntögető minden ellen lázadó anarchistákról?Meg varni a keresztet a palástra.Belegondoltam,hogy a Templomosok mennyire fanatikus,elszánt és kemény emberek lehettek ennek ugye a magyar történelemben is tanújelét adták,hiszen a Muhi csatában IV.Béla oldalán harcolva mind egy szálig elestek több ezer magyar katonával együtt.Vajon ezek az emberek mit gondolnának a szobor döntögető minden ellen lázadó anarchistákról?
Eltaposni való férgeknek tartanák és levágnák mint a marhákat ! Kivágnák a társadalomból mint egy elfertőzött sebet majd kiégetnék , hogy írmagjuk se maradjon ami tovább fertőzhetne !
Ezt tanulmányoznia kellene sok európai és/vagy Magyar férfinak !
Hogy megértsék mit jelent , milyen felemelő érzés összefogva győzni ! Aki érti az átérzi 4:25-4:30-ig ! Abban a pár másodpercben benne van minden , a hűség , az összetartás , a bátorság , a küzdőszellem és mindez egy célért ! Ha nekünk is lennének céljaink és lennének közös céljaink -amiktől az elmúlt bő 100 év megfosztott - sokkal könnyebben néznénk szembe az ismeretlennel és a kihívásokkal !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..