[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Mondjuk nem bölcs dolog a fotitkár elvtársat megbosszantani semmilyen korulmények között, mert esetleg késobb ellenszello lesz, de ok tudják. :rolleyes:
Trump lesz az elnök. Felejtsétek el a demokratákat. Legutóbb SE tudtak nyerni, pedig övék volt a terep, most meg Bidennel, egy ekkora kupi közepén, kizárt. Pont ezeket a feketéket akik balhéznak nem fogják tudni elvinni szavazni vagy ott fog akadozni a szavazás ahol buli van. Pl. Seattleben pont ott, ahol anno tömegek szavaztak tolják a népköztársaságot kommunistáék. De hajrá! "Biztos" novemberig minden rendben lesz! :D

Hú de kába voltam tegnap este. Igen tényleg twitch pedig azt hittem rosszul írtam. Nem is tudtam, hogy azt is használta, azt hittem csak tweetelt.

• Tetszik
Reactions: FilcTroll
106582172_919767511768915_1903430595786812720_n.jpg

Trump lesz az elnök. Felejtsétek el a demokratákat. Legutóbb SE tudtak nyerni, pedig övék volt a terep, most meg Bidennel, egy ekkora kupi közepén, kizárt. Pont ezeket a feketéket akik balhéznak nem fogják tudni elvinni szavazni vagy ott fog akadozni a szavazás ahol buli van. Pl. Seattleben pont ott, ahol anno tömegek szavaztak tolják a népköztársaságot kommunistáék. De hajrá! "Biztos" novemberig minden rendben lesz! :D
Nem véletlenül tolják a levélben kékcédulás szavazást.

Ki pénzeli a BLM mozgalmat és miért? A válasz meglepő lehet számodra!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: papajoe
https://m.origo.hu/nagyvilag/20200629-lincoln-lett-a-blm-uj-celpontja.html
"A radikális baloldal aktivistái a hétvége folyamán a rabszolgákat felszabadító Abraham Lincoln nagy amerikai elnök szobrainak az eltávolítását követelték. Közben Mississippi törvényhozása úgy döntött, hogy megváltoztatja a szövetségi állam zászlaját, azon ugyanis - szerintük - olyan jelkép található, amely a rabszolgaságra emlékeztet. A Princeton Egyetemen pedig Woodrow Wilson amerikai elnökről elnevezett intézmények kapnak új nevet. A történelemhamisításból Európa sem maradhat ki, Bécsben a Szerecsen Gyógyszertárnak is más neve lesz, mivel a radikális baloldal szerint a régi elnevezés rasszista."

https://24.hu/kulfold/2020/06/29/amerika-elnokvalasztas-donal-trump-joe-biden/

Ki pénzeli a BLM mozgalmat és miért? A válasz meglepő lehet számodra!
Megnéztem, kemény. A nyugat lassan átmegy egy korporatív állam struktúrába, ahol a választás csak egy máz, de igazából a mega cégek irányítják a világot.

https://m.origo.hu/nagyvilag/20200629-lincoln-lett-a-blm-uj-celpontja.html
"A radikális baloldal aktivistái a hétvége folyamán a rabszolgákat felszabadító Abraham Lincoln nagy amerikai elnök szobrainak az eltávolítását követelték. Közben Mississippi törvényhozása úgy döntött, hogy megváltoztatja a szövetségi állam zászlaját, azon ugyanis - szerintük - olyan jelkép található, amely a rabszolgaságra emlékeztet. A Princeton Egyetemen pedig Woodrow Wilson amerikai elnökről elnevezett intézmények kapnak új nevet. A történelemhamisításból Európa sem maradhat ki, Bécsben a Szerecsen Gyógyszertárnak is más neve lesz, mivel a radikális baloldal szerint a régi elnevezés rasszista."
Woodrow Wilsonnal mi a bajuk (azon kívül, hogy egy mániákus háború párti volt, de gondolom a komcsiknak nem ez a bajuk vele)?

Woodrow Wilsonnal mi a bajuk (azon kívül, hogy egy mániákus háború párti volt, de gondolom a komcsiknak nem ez a bajuk vele)?
Koreai szemmel egy köcsög volt. Nyomta a wilsoni elveket, önrendelkezés meg minden, szóval az I VH után ment hozzá a koreai követtség, hogy ők akkor szeretnék visszakapni az országukat a japán megszállás alól. Kiröhögték őket. Szóval a wilsoni elv annyi volt, hogy ahol az usa szart akart kavarni ott kavart. Egy senkiházi volt.