[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

KoviUbi

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 834
6 693
113
105704408_2397630263862963_657966265056847986_n.jpg

Figyeld meg, hogy lesz olyan ökör közöttük :D
 
T

Törölt tag 008

Guest
Figyeld meg, hogy lesz olyan ökör közöttük :D
Remélem is. Reggel vettem 3 csomag popcornt. Csak legyen róluk videó. :)

Ezt a bohócbrigádot egy pár dél-afrikai búr telepes is felszámolná 10 perc alatt, csak villanjon már az a zöld lámpa...
Pont ezen gondolkoztam, hogy nagyobb-e a harcértékük mint a szomáliknak. Szerintem nem. Vajon hány halna meg közülük az elveiért? Szerintem amikor az első 20 komrade kidől a többi hazaszalad. :D
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 023
26 555
113
Keresse meg a négert a képen:
33736763_5e4f2cea8be1fc1ee11d57ec15a77d62_wm.jpg


Egyébként középosztálybeli fehér fiatalok balhéznak a négerek ürügyén egy felősközéposztálybeli fehér ügyvéd háza előtt. Második találós kérdés, mutasson rá milyen bűncselekményt követtek el az alábbi képen látható négerek a felső kép alapján:
ba4dfae3-ce60-4047-b825-723cdb5fa565-smallScale_AP20181690313904.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 613
26 010
113
Pont ezen gondolkoztam, hogy nagyobb-e a harcértékük mint a szomáliknak. Szerintem nem. Vajon hány halna meg közülük az elveiért? Szerintem amikor az első 20 komrade kidől a többi hazaszalad.


Anno amikor elkezdődtek a gyarmatosítók elleni harcok Afrikában az volt a legnagyobb probléma , hogy nem volt megfelelő ember anyag a fehér jól képzett harcosok ellen . Legyenek azok akár a dicső Zulu vagy Matabele amadondák harcosai ! A piros kabátosok 3 vagy több soros négyszög alakzatát a világon mindenhol rettegték akik nem azok gyorsan megtanulták hatékonyságuk csúcsát a XIX.sz végén érték el a szerelt lőszeres ismétlő puskák és a géppuskák megjelenésével . Gyakorlatilag már egy század létszámú négyszög alakzat is pusztító volt egy zászló alj pedig mindent vitt akkoriban ! Az 1879-ben kitört Zulu Angol háború is rámutat erre a fölényre . Gyakorlatilag 1 vesztes csata volt az Insandlwana hegynél (ami igazából egy magaslat csak ) ahol 20000 zulu úgy tudott 1300 Angolt leölni , hogy gyakorlatilag annyi lőszer volt csak minden katonánál ami a személyes ellátmányuk volt ( a többi lőszer acél ládákban volt elzárva ami annál a tisztnél volt akit vadászat közben megöltek a zuluk ) és így kifogytak a lőszerből !
Ez utána folytatódott a bozót háborúk idején is ahol a Rhodésiai biztonsági erők mindig sokszoros túlerővel küzdöttek és rendszerint győztek . A fekete "demokráciák" csakis valamely exportőr (USA , SZU) erőteljes támogatásával és a fehér gyarmati országok ellehetetlenítésével tudtak győzni !

A dél afrikai Búr kommandókat (kis létszámú lovas egységek üss és fuss felállásban ) is rettegték a "néger" törzsek sokan a búr harcmodornak tekintik az erőteljes északra vándorlást az őslakók részéről !

Szóval ha egyenes ági leszármazottnak tartják magukat az USA afroamerikai lakosai akkor gyanítom , hogy nagy többségük szájkarate bajnok és az első alkalommal , hogy egy FMJ elfütyülne a füle mellett világgá rohanna pont mint őseik az őshazában (persze kivételek mindig vannak ) .
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 920
13 909
113
Van már szabad("rablós") államuk Afrikában...
...többen írták is már. Liberia ? ? ? "Nemtom", 5-10 évente új nevet adnak maguknak...
 
  • Tetszik
Reactions: ogretankHU