Azért 10 fölötti különbség már jelentős.
Sztem most hátrányban van Trump., de bármi lehet, mert az USAban alacsony a részvétel. 50% körül volt legutóbb is. Lényegében mozgósítási kampány lesz.
Azért nyert Obama kétszer, mert az USa 50-50%-ban megosztott és az inaktív fekete szavazókat megmozgatta. Ez nem ment Hillarynak, aki azért igy is 48-46-ra nyert, de az államok szavazataránya Trumpnak kedvezett. Most a BLM zavargásokat szerveztek a feketék aktivizálására.
Ezt egy fekete induloval kompenzálhatja Trump, aki elviszi a Demojratáktól ezeket a a szavazókat. Akkir sima lesz, amugy necces.
Én ezt szoktam kovetni. Természetesen a Demokratákhoz húz, mint szinte minden, de jó tájoló.
https://www.realclearpolitics.com/epolls/2020/president/2020_elections_electoral_college_map.html
Eszerint 222:115 delegáltra vezet Biden, de 201 nyitott. És ha megnézed melyik allam szurke, Trumpnak van több tartalék.
38 Texas, most még Trump lesz, de a mexikóiak rövid távon megforditják, a Demokraták javára. Ezért kell a bevándorlás.
29 Florida. Ezt is a bevándorlók forgatják, csak épp Trumpnak. Jómódú fehér nyugdíjasok.
16 Georgia / 10 Missouri simán meglesz neki.
Így 222:208-ra csökken Biden előnye.
És megint az Eszaki tagállamok döntenek. Ezek Obama-B. Clinton alatt sima Demokrata államok voltak. De Trump megszólitotta a fehér szakszervezetis ipari melósokat és a hagyományos vidéki republikánus gazdalkodók szavazataival együtt itt nyerte meg 2016-ot.
Iowa, Wisconsin., Ohio, Pennsylvania, Michigan dönt. Ide kell Trumpnak koncentrálni.