![]()
Öröm nézni ahogy a két oldal teljesen két külön valóságot lát, bár ez itthon is így van, de nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz e végül polgárháború, gyakorlatilag már mindenki hergeli magát abba hogy nincs más megoldás legalábbis amit netről látok, ebből már egységes ország nem lesz.
Mocskos Demokraták és Fake News libernyák médiák!végre itt az igazság, fehér terrorista ölt. a tüntetők meg ártatlan emberek mindig is. életveszélyes narratíva.
![]()
Öröm nézni ahogy a két oldal teljesen két külön valóságot lát, bár ez itthon is így van, de nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz e végül polgárháború, gyakorlatilag már mindenki hergeli magát abba hogy nincs más megoldás legalábbis amit netről látok, ebből már egységes ország nem lesz.

Azért bár tényleg Ő a jobb választás, ezen is fel-felröhögtem itt ott, főleg az volt full pofátlan amikor sikeresnek ábrázolta a COVID-19 elleni küzdelmétTrump kampány
!Nem tudni hol tartanának a zavargások nélkül.Azért bár tényleg Ő a jobb választás, ezen is fel-felröhögtem itt ott, főleg az volt full pofátlan amikor sikeresnek ábrázolta a COVID-19 elleni küzdelmét!

Gondolom a demokraták aggódnak, hogy képtelen lesz értelmesen vitázni, tekintve, hogy mentálisan a béka feneke alatt van 2 kilométerrel.
Majd elnöknek jó lesz.....Gondolom a demokraták aggódnak, hogy képtelen lesz értelmesen vitázni, tekintve, hogy mentálisan a béka feneke alatt van 2 kilométerrel.
Na ja... Mint anno Brezsnyev.....Majd elnöknek jó lesz.....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..