Hú, majdnem elfelejtettem, de nem ússzátok meg a második részt.
ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT KONFERENCIA /2 - Spiritual Tv. 165. adás
Most már olyan tisztán fogunk látni, mint a Kondorkeselyűk !

Mindjárt jön az új mai megyei bontású térkép.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hú, majdnem elfelejtettem, de nem ússzátok meg a második részt.
ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT KONFERENCIA /2 - Spiritual Tv. 165. adás
Az a helyzet, hogy azt látom a kormány lassan és keveset reagál., a népnek meg még ez is sok.
Érdemes meghallgatni a matematikust, a számok nem tévednek. Lassan fölülünk a szopórollerre, ha töketlenkedünk. Aztán utólag mki qrva okos lehet.
Számomra megnyugatatobb lenne, ha a Merkely csapat venné át az irányítást!
Nem a házasélet. Ha valaki nem tüsszög és/vagy köhög, akkor is vannak kis folyadékcseppek a kilégzett levegőjében, csak sokkal kevesebb. Ha pld. megnézel egy chipgyártó üzemet, szkafanderben vannak a dolgozók, a kilégzett levegőjüket is mikro-szűrik, mert tartalmaznak folyadékcseppeket. Bármilyen kis mikroszkópikus szennyeződés is hibás áramkörökhöz vezet a gyártás során, ezért szűrik a kilégzett levegőjüket is. Szóval a teljesen egészséges ember is bocsát ki kis mennyiségben mikroszkópikus méretű folyadékcseppeket, csak sokkal kevesebbet mint egy szuperfertőző tüneteket mutató beteg. Így fertőznek a tünetmentesek (is), bár kevésbé és sokkal kisebb az esély a fertőzésre tőlük. Viszont ha egy fogékony kap egy ilyen minimális fertőzést, az simán elkapja, míg egy ellenállóbbnak nagyobb dózisú vírus kell, hogy beinduljon a szervezetébe a láncreakciós vírus szaporodás. (itt is érvényes az mint a fertőzési "R" reprodukciós számnál, át kell lépnie az 1-et, hogy meginduljon a szervezetében az elfertőződés, viszont egyetlen kis gócot a szervezet immunrendszere úgy letámadhat, hogy nem lesz képes erre)Arra válaszoljatok nekem, hogy ha tünetmentes vagy (nincs cseppfertőzés, nem köhögsz, nem tüsszögsz) akkor, hogyan terjesztesz bármit is?
OK, tudom házasélet.![]()
És nem a koronavírust tagadom! Csak elborzadva látom, hogy mit okoz a tömegpszichózis, meg hogy mi mindenre ki lehet majd használni ezt a felgerjesztett hisztériát! Csak ami eddig elkezdődött...
![]()
H. G. Wells - The War of the Worlds (Világok harca) c. korszakalkotó sci-fi regényét dolgozta fel Orson Welles rádiójáték formájában.Az 1930-as években volt amerikában egy rádiójáték, ahol a marsról származó idegenek megtámadták a földet.Biztosan hallottál már róla te is. Nem jut eszembe a címe.
K***a jó volt!Azt hiszem ezt a lélegeztetőgép kérdést a srác dinamikusan helyretette.
Igen, én tudom, hogy mi történik a transplantáltakkal a transplantacio után.Azert azt tudod ugye, hogy a transplantaltakat a transplantacio utan ovjak, mint a himes tojast a fertozesektol/kornyezettol. Na ok alaposan el vannak szigetelve a kornyezettol, tudjak, hogy BARMILYEN fertozes veszelyes rajuk, igy vigyaznak is magukra. Szoval az, hogy nem lett Covidos, nem egyenlo azzal, hogy a Covidos transplantaltak nem haltak bele a fertozesbe. Mivel vedekeznek, nem kapjak el. Jo latni ezen is a vedekezes fontossagat.
A miniszterelnök politikai alapon hülyét csinál a rendelkezésekből. 5 napon belüli 2 negatív teszttel a szállást foglalt csehek beléphetnek, mert csak....
2 kérdés felmerült bennem.
A hazautazo magyaroknak, akkor miért hazai teszt kell?
Más külföldi állampolgárok esetében miért nem ez a szabály?
De a legfontosabb, miért kell hülyét csinálni a rendelkezésekből, ha már igy is a virustagadók vannak többségben a közösségi médiában??
Viktor!! Egységes szabályozás mkire érvényesen!! A balfaszkodás ideje nem most jött el! Legyen mkire érvényes a külföldi teszt is, az ingazókat ne korlatozzuk a 30km-es hazai sávval. Előbb gondolkodni utána cselekedni!!
Több Merkely, kevesebb Kásler!!
Nem törődömség, lexarom hozzállás, trehányság. Ez van mögötte. Én nem büntetnék, hanem leszállítanám, nem engedném be/fel...
Miért nem büntetnek, ha nem hordasz maszkot? Lehetne? Lehetne, mert a §-ok mindent elbírnak, de még sem akarnak ilyet élesben.
Ellenőr a metrón rád se ránt, ha maskara nélkül vagy...
..
Nem törődömség, lexarom hozzállás, trehányság. Ez van mögötte. Én nem büntetnék, hanem leszállítanám, nem engedném be/fel.
Kritikus időszakban politikai kettősbeszédnek helye nincs!!
Azért, hogy gondolkodjon el végre mindenki! Szerintem azért a "kettős beszéd és üzenetek"!
Nemzeti konzultációs plakát megvan? (fele maszk nélkül!!)
..
Miért nem büntetnek, ha nem hordasz maszkot? Lehetne? Lehetne, mert a §-ok mindent elbírnak, de még sem akarnak ilyet élesben.
Ellenőr a metrón rád se ránt, ha maskara nélkül vagy...
..
Fel kellett szállnia az egész világnak a hullámvasútra valamiért, de ez nem a koronavírusról szól.
Emögött valami nagyobb durranás lesz!
Szép elmélet!Viktor!! Egységes szabályozás mkire érvényesen!! A balfaszkodás ideje nem most jött el! Legyen mkire érvényes a külföldi teszt is
Hamis teszt esetén komoly büntetőjogi szankciókat kell hozni, aztán mki elgondolkodhat mi éri meg.Szép elmélet!
És mi volt a gyakorlat? Amikor a görögök a belépéshez negatív tesztet kértek, a bolgár határállomáson már 3 nap múlva árulták a negatív teszteket 50(?) ojróért.
Pont erre gondoltam én is amikor olvastam. Itt csibész van már, hogy pénzért bármire képesek sokan. Tesztelni csak itthon lehet.Szép elmélet!
És mi volt a gyakorlat? Amikor a görögök a belépéshez negatív tesztet kértek, a bolgár határállomáson már 3 nap múlva árulták a negatív teszteket 50(?) ojróért.
Pont erre gondoltam én is amikor olvastam. Itt csibész van már, hogy pénzért bármire képesek sokan. Tesztelni csak itthon lehet.
Olyan rendszer kell, amit online le tud kérdezni a hatóság a szomszédos országról, mert minden HIVATALOS TESZTET ami a belépéshez használható ÍGY LE LEHETNE ELLENŐRIZNI !!! Ki kell hozzá építeni valamit nem, csak minimálisat, egy központi adatbázis egy-egy országhoz. Ma már az internet mindenhol ott van, mindent összeköt, nem nehéz létrehozni egy ilyent, mert a gépi háttér is mindenhol adott. Egyetlen egyedi azonosító kell a papírra, és a számhoz legyen vonalkód is. Ez alapján a határon pillanatok műve az igazolás eredetének leellenőrzése. Ennyi lenne az egész, és ezt az egész EU-ban be kéne vezetni, minden országra. Miért ? Repülővel is jöhet németországból. Ennyi lenne a probléma megoldása. A rendszerre később is szükség lehet.Hamis teszt esetén komoly büntetőjogi szankciókat kell hozni, aztán mki elgondolkodhat mi éri meg.
De még a hazait is elfogadom kisebbik rossznak, de egyedi kivételezés ne legyen, mert az aláássa a szakmai bizalmat.
Könnyű ezt mondani, hogy legyen szigor, de nézd csak meg a berlini tüntetést. Kinek hiányzik az? Sok embernek elege van már a vírusból és nem lehet erőből meggyőzni senkit sem. (Illetve lehet, csaj azért na.Több Merkely, kevesebb Kásler!!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..