Érdekességek a világ országaiból

de Lukasenko utálja a németeket (Merkel hívásait se vette fel az utóbbi időben soha) és szeretné, ha félnének tőle
ha titokban tartja ezen képességét, akkor nem félnek tőle, mert nem tudnak róla

Az lehet,hogy utálja de nem olyan hülye,hogy kiterítse a nyerő lapjait a semmiért.A Lukasenko minden csak nem ostoba,

Ok de azért a német és lengyel legfelsőbb vezetésben ennek az elhárítására nagyon komoly infrastruktúra van beállítva,Természetesen nem lehet kizárni de minimális az esély erre.

Az emberi tényező mindig a gyenge pont. Például a kormányzati személy meglátogat egy weboldalt a telefonján, amit nem kellett volna... vagy felügyelet nélkül hagyja a telefont... aztán kész is a baj.

Majd akkor nyilatkozom, ha átadták az anyagot az oroszoknak... Egyébként láttad Putyin dolgozószobáját, milyen telefonokat használ, hogy le ne hallgassák?
Megsúgom neked, hogy a jenki nagykövetségek szinte minden országban lehallgátják az adott ország vezetését..:)
Azért a belaruszok nem az amik (de még csak nem is az oroszok).
Nem láttam Putyin szobáját, de szívesen megnézném élőben. Már csak édesapám miatt is, aki a legnagyobb hazai Putyin fanok egyike volt.;)
Köszönöm, hogy megsúgtad, de nyílt titok, hogy próbálkoznak.

Visszatérve az eredeti témához, nekem nagyon úgy tűnik, hogy L. megpróbál(t) nyalintani egyet.

Na, ami lehetett egy számítógépes hekker banda is, nem biztos, hogy rádiófrekvenciás lehallgatásra kell gondolni, lehet, hogy a lehallgatott adatfolyam az interneten keresztül érkezett az elektronikus hírszerzőkhöz IP csomagok formájában. Tudod, digitális világban élünk ma már.

Persze lehet,de megmondom őszintén én nem hiszek abban,hogy a Fehéroroszok lehallgatták ezt a telefonbeszélgetést.

Azért a belaruszok nem az amik (de még csak nem is az oroszok).
Nem láttam Putyin szobáját, de szívesen megnézném élőben. Már csak édesapám miatt is, aki a legnagyobb hazai Putyin fanok egyike volt.;)
Köszönöm, hogy megsúgtad, de nyílt titok, hogy próbálkoznak.

Visszatérve az eredeti témához, nekem nagyon úgy tűnik, hogy L. megpróbál(t) nyalintani egyet.

Több éves sztori,Moszkva hogy elkerülje a dokumentumok kiszivárgását,visszaálltak az irógépekre,a legfontosabb helyszineken.
https://media.mandiner.hu/cikk/20130717_oroszorszag_irogepekkel_harcol_a_kiszivarogtatasok_ellen
Putyint legfeljebb Ethan Hunt (Mission Impossible filmek) tudná lehallgatni:)

• Tetszik
Reactions: Masztiff
Több éves sztori,Moszkva hogy elkerülje a dokumentumok kiszivárgását,visszaálltak az irógépekre,a legfontosabb helyszineken.
https://media.mandiner.hu/cikk/20130717_oroszorszag_irogepekkel_harcol_a_kiszivarogtatasok_ellen
Putyint legfeljebb Ethan Hunt (Mission Impossible filmek) tudná lehallgatni:)

Biztos erre is van valami őrült módszer, amivel mégis le lehet hallgatni. Például a gombok eltérő csattogása/kattogása alapján kikövetkeztetni, hogy milyen betűt ütött le a gépelő személy.

Az EU által létrehozandó Palócia igen érdekes szál ebben a topikban.
egy olyan palóc identitással, amely max. 200 éves és Mikszáth Kálmán Jó palócok c. művében szerepel először megemlítve írásban
Egyébként a 200 évvel is baj van: A jó palócok. 15 apró történet. Budapest, 1882.

A könyvvel viszont nincs baj, olvastam. Tudom ajánlani mindenkinek. Részben ironikus/humoros, részben keserű.

Ha a kutyám (egy szép nagy masztiff) naponta elmegy a házad előtt a kerítésen kívül az frusztráló lehet, meg idegesíthet, de nem jelenti azt, hogy be fog ugrani a kerítésen belülre. Legfeljebb odaküldesz hozzá két lajkát körbeszagolni. Ha meg te küldöd el a moszkvai őrkutyádat a kerítésem, és a barátaim kerítése elé mondjuk havonta, akkor kap majd kíséretet (két amstaff). De ha szórakozol az utcán a masztiffommal, és belemar (vagy megpróbál) az egyik kutyád, az bizony nem jogos, mert az utca mindenkié.

Nekem Kaukázusi juhászkutyám van, úgyhogy a Te kutyád biztos, hogy nem jön be!

Tehát a "Nem kell odamenni és akkor nem lesz balhé" és a "Vonatkozik ez mindenkire"-ből (vagyis a "minek ment oda"-ból), mostanra már a "minek ment oda többször, mint a másik őhozzá" lett?
Értem. :D

Igen, ez már sokkal helytállóbb hasonlat.
Hát..., talán tudni kéne értelmezni, amit leírtam, vagy nehéz a magyar nyelv?

Nekem Kaukázusi juhászkutyám van, úgyhogy a Te kutyád biztos, hogy nem jön be!
Ha már szétoffoljuk a topikot:) A kaukázusi nagyon kemény, a masztiff meg nem egy vérengző fenevad (mint volt anno, amikor még bikákkal és medvékkel harcoltatták), igazából mára egy kedves mackó. De: maradt az egyik legjobb őrző-védő, nagyobb (igazából a legnehezebb) és erősebb, mint a legtöbb kutya (pl. a kaukázusi), és a legerősebb harapással rendelkezik (bizony). Szóval, egyáltalán nem biztos, hogy nem benne be a portádra, csak az sem biztos, hogy megérné. Lehet, mindkét eb nagyon megjárná, mi meg szomorkodnánk, teljesen feleslegesen. Ugyanez érvényes ezekre az egymást cseszegető nagylegényekre is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Wilson

utánakérdeztem ennek a Palócföld ügynek és a következő a helyzet: a palóc propaganda 2013 körül kezdődött és 2017 körül érte el a csúcsát, amikor is palóc zászlót és címert (címert lásd alább, a Felvidék címerén alapul) avattak, meg "Palócföld közigazgatását" (!) kezdték el szervezni. Azóta valamelyest lecsengett talán a dolog, szoktak ugyan rendezni Palóc "Világtalálkozókat", meg Palóc konferenciákat, de most a koronavírus ennek se nagyon használt, úgyhogy most talán takaréklángon van a dolog, de amint láthatod az alább - véletlenszerűen - most talált linkeken, nagyban megy az olyan szavak használata mint "palóc öntudat felébresztése", "Palócföld", sőt "Palócország"!

"Ki ma a palóc, mit tehetünk a palóc öntudat felébresztéséért, ki árt a palócoknak – többek között ezekre a kérdésekre is keresték a választ a hétvégén Balassagyarmaton megtartott palóc konferencián."
https://felvidek.ma/2019/04/paloc-konferencia-az-onazonossag-jegyeben/

"A kalondai Pro Kalondiensis Polgári Társulás januárban felhívással fordult nemcsak a Palócországban élő, de valamennyi magyarhoz Kárpát-medence-szerte, hogy közösen készítsék el az összetartozás zászlóját."
https://ma7.sk/tajaink/gyarapodik-az-osszetartozas-zaszlaja

"Palócországban" ? ilyen ország nincs!!!

Fent Palócföld címere.
De Palócföld sincs!!! Magyarország van. Felvidék van. Palócföld, de főleg "Palócország" nincsen!!! Magyarok vagyunk, nem palócok!!!

https://palocvilagtalalkozo.hu Világtalálkozó??

55554578_1953196234808407_3901373018366017536_o.jpg

(Megj.: a téma úgy kapcsolódik Oroszországhoz, hogy ehhez hasonlóan kreálnak nem létező nemzeteket Oroszország szétszakításához is, de úgy látszik ezt a praktikát velünk magyarokkal szemben is alkalmazzák.)

(Megj.: a téma úgy kapcsolódik Oroszországhoz, hogy ehhez hasonlóan kreálnak nem létező nemzeteket Oroszország szétszakításához is, de úgy látszik ezt a praktikát velünk magyarokkal szemben is alkalmazzák.)

A bolsevikok is előszeretettel alkalmazták a nem létező nemzetiségek kreálását. Pl. feltalálták a moldáv nemzetiséget.