Olyan táblázatot még nem láttam, viszont a vidoókon feltuno, hogy szinte kizárolag szovjetúnióra emlékszo szárazfoldi technikát látni. Nyilván a legmodernebb cuccaikat nem akarják faltoro kosként használni.Részletesebben tudjuk miket vesztettek??

Olyan táblázatot még nem láttam, viszont a vidoókon feltuno, hogy szinte kizárolag szovjetúnióra emlékszo szárazfoldi technikát látni. Nyilván a legmodernebb cuccaikat nem akarják faltoro kosként használni.Részletesebben tudjuk miket vesztettek??

Ez így van. Azerbadzsán nem vetett be T-90 hk-t és BMP-3-at és ahogy nézem az örmények se T-90-et és BMP-2t! Valószínűleg az áttörésre és örmény oldalról az ellenlökésre várnak. Ha egyáltalán felvonultatják a hadszíntérre!Olyan táblázatot még nem láttam, viszont a vidoókon feltuno, hogy szinte kizárolag szovjetúnióra emlékszo szárazfoldi technikát látni. Nyilván a legmodernebb cuccaikat nem akarják faltoro kosként használni.![]()
Kardigánnak megint elgurult a gyogyó..., mert így akkor az oroszok elég nyíltan fogják az örményeket HUMINT/ELINT/SIGINT és műholdas felderítési adatokkal támogatni, meg a fegyvert és a technikát sem kell majd fű alatt átadni nekik. Iránt meg ne is említsük, mert elég egyértelműen a geopolitikai játszma keretében az örmények mögé álltak be.
Az örmény VM és a HKK VM is rak fel videókat én mindig oda írom , hogy kitől van. Írás szerint is meglehet különböztetni kitől van a videó. (az már általános müveltség)![]()

Friss!
Török KM: Törökország kész Azerbajdzsánt támogatni a csatamezőn is.
Azért azt vegyük figyelembe, hogy minden korban egy "csodafegyver" -nek egyetlen feltételt kell csak teljesítenie - ez pedig: amire kitalálták illetve ami/aki ellen tervezték - arra a gyakorlatban alkalmas legyen.
Pont. Ennyi a feltétel. Ennek megfelel a török drónos harcászkodás? Igen. Szintén: pont ...
Azt azért ne vegyük ki a képből, hogy a törökök valószínűleg nem akartak USA/orosz reguláris erők ellen menni. Azaz leginkább ez az oka, hogy nem is "próbáltak rájuk".
Kicsit más, de cserébe idei példa. Ez a feltétel például "nem" vagy csak "nem úgy" teljesül Iránra. Így Ők rendesen meg is csapkodtak sikeresen egy USA katonai bázist Irakban - pedig ott volt EW meg C-RAM dögivel ...
A "Szultán" elmúlt egy évbeli manőverei egyre kellemetlenebbek a nagyoknak!
Előbb-utóbb kihúzza a gyufát!
(Most beakaszt az oroszoknak, akik, pedig 2016 nyarán "megmentették", és nem hagyták, hogy a tengerparti apartmanjában szitává lőjék a lázadók!
Nem lesz ennek jó vége.)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..