Szerintem An-2 lehet, csak a nézőpont miatt nem jól kivehető az alakja.
Mondjuk a földön látszik is már belőle valami...
Szerintem An-2 lehet, csak a nézőpont miatt nem jól kivehető az alakja.
	de mi a tkömet keres egy AN2 háborús zónában? szúnyogirtás várhat,meghalni meg meg lehett egyszerűbben is,nem értem miért repült oda,vagy valaki miért küldte odaSzerintem An-2 lehet, csak a nézőpont miatt nem jól kivehető az alakja.
A fordított szöveg szerint egy drón, de baromi fura formájú.Mondjuk a földön látszik is már belőle valami...
Minek?diverzifikálni kell a beszerzéseket, és ehhez az azeri kitűnő lehetőség.
A fordított szöveg szerint egy drón, de baromi fura formájú.
A fordított szöveg szerint egy drón, de baromi fura formájú.
Szépen leszedte egy (alighanem) kézi lérak.
	Diverzifikáció jó dolog, csak van olyan, hogy egy átgondolatlanul bevezetet (akár nem is "certifikált") gazvezeték miatt felrobban a ház...a diverzifikáció lényegét írtad le, ezért kell diverzifikálni. az "ár" nem csak pénzben értendő, és ha túl magas, akkor van lehetőség másoktól is venni.
 No még ha egy gázuzlet miatt kussolni kellene, az alapvetoen gyanus és nem éri meg.Van elmélet miszerint csali drónná alakítják őket.A fordított szöveg szerint egy drón, de baromi fura formájú.
Régi szovjet mosógépek és mikrohullámú sütök érkeznek az örményekhez!Iráni Iribnews riportja az orosz fegyverekről az iráni-örmény határon
de mi a tkömet keres egy AN2 háborús zónában? szúnyogirtás várhat,meghalni meg meg lehett egyszerűbben is,nem értem miért repült oda,vagy valaki miért küldte oda
Régi szovjet mosógépek és mikrohullámú sütök érkeznek az örményekhez!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..