Most néztem meg a filmet, nagyon tetszett a kisebb hibák ellenére. Érdekesnek találtam mert az Atlanti csatáról eddig semmiféle mozifilmet nem láttam. Tom Hanks pedig szokás szerint hozza a szerepét. Ajánlom mindenkinek.
Most néztem meg a filmet, nagyon tetszett a kisebb hibák ellenére. Érdekesnek találtam mert az Atlanti csatáról eddig semmiféle mozifilmet nem láttam. Tom Hanks pedig szokás szerint hozza a szerepét. Ajánlom mindenkinek.
Az utóbbi sem a katonai vígjátékok kategóriája leszKét új "háborús" filmet forgatnak a Krímen. Az egyik Palmira felszabadításáról a második Oleg Peskov Szu-25 pilóta lelövéséről Szíriában fog szólni.
A Film címe "Nyébo" magyarul t.k. Égbolt-nak lehet fordítani. A film művészileg dolgozza fel az orosz pilóták hősiességét a szíriai katonai művelet során. (fordítottam a filmhez való leírásból)Az utóbbi sem a katonai vígjátékok kategóriája lesz![]()
Na megnéztem az első két részt. Nem rossz sorozatnak indul, de végig az volt az érzésem, hogy hatalmas energiákat fektettek a kor hangulatának megidézéshez, és nem is végeztek rossz munkát, bár ultra HD élményként ez egy kicsit számomra erőltetett, mert minden patent, gyönyörű, csillogó, tűéles, ezáltal már illuzió romboló.
Ezek sokszor elgondolkoztam én is. Sokan a régi világot képtelen élesben és színesben elképzelni. Nekem ez nem okozott sosem törést.Na megnéztem az első két részt. Nem rossz sorozatnak indul, de végig az volt az érzésem, hogy hatalmas energiákat fektettek a kor hangulatának megidézéshez, és nem is végeztek rossz munkát, bár ultra HD élményként ez egy kicsit számomra erőltetett, mert minden patent, gyönyörű, csillogó, tűéles, ezáltal már illuzió romboló.
Lehet 480p kellene nézni, hogy maradjon valami a képzeletnek is.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..