Nem kell, az azeriek türk-tatár származása kapcsolódik a Kaukázushozlehet nyitnotok kellene egy türk-testvériség c. topicot,ezt meg meghagyni a kaukázusi eseményeknek !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell, az azeriek türk-tatár származása kapcsolódik a Kaukázushozlehet nyitnotok kellene egy türk-testvériség c. topicot,ezt meg meghagyni a kaukázusi eseményeknek !
Ja, tök okés egy népirtás, mert emberek dezertálnak.
Gondolom akkor a szerbek magyarok elleni népirtásai is okésak neked. Tulajdonképpen sajnálod is esetleg, hogy nem irtották ki teljesen a nem megbízható kissebségeket? Bár ők nem türkök...Miért mit kellett volna tegyenek, alig néhány hónap alatt a törökországi örmények 1 %-a csatlakozott az ellenséghez. A törököknek nincsen lelkiismeret furdalásuk ez miatt, nemúgy mint a németeknek a második világháborús cselekményeik miatt. Látjuk is hova süllyedt az egykor büszke és hatalmas német nép.
Arról elvitázhatnánk, hogy ki kit köp szembe... te konkrétan Árpád apánkat és az egész 10.századi magyar államot vezető elitet. Bocskai, Bethlen és Thököly török segítséggel harcoltak a nagyon keresztényi és nagyon európai, degenerált Habsburg család uralma ellen.
nem akarok újabb gerjedelmet, de nekem úgy tűnik, hogy a markolós nem török nyelven tartja ezt a temetési szertartást. ebből az is következik, hogy örmények adják meg a végtisztességet.18+Nem szedik össze azeri vértestvéreink a halottaikat a csatatéren...Ez a háború igazi arca.
olyan magyar, aki jól tud csehül.Hogy kik a tótok, azt a mai napig sem tudni.
Jelöljétek be egymást facebookon vagy valahol aztán veszekedjetek ott. Vagy döntsétek el egy bunyóval személyesen.Mivel köptem szembe Árpád apánkat ?
Mesélj!
Úgy emlékszem, még a török vazallus magyar urakat sem kritizáltam, nem vettem hozzá a bátorságot, hogy így, több száz évvel később minősítsem vagy felülbíráljam a tetteiket, "megmondjam a tutit, hogy mit kellett volna" mint itt néhány magaserkölcsű, nagytudású szittya, egész egyszerűen azért, mert nem éltem akkor, nem tudom milyen információk,hatások, benyomások alapján döntöttek úgy, ahogy, és visszamehetünk egészen az államalapításig. Nincs akkora arcom, hogy felülbíráljam Szent Istvánt és le "pistikézzem" meg hasonló tahó gyökér jelzőkkel illessem akármelyik magyar szentet vagy hőst, államférfit, hadvezért ... túl kicsi porszem vagyok ahhoz, hogy ilyeneket merjek írni.. Akár a keresztény magyar uralkodókra, akár Rákóczira, Bocskaira, Thökölyre, bárkire, aki máshogy látta a magyar nép vagy az általa irányított terület túlélésének kulcsát.
Pl. Szellő István?olyan magyar, aki jól tud csehül.
Nem, én azt sajnálom, hogy mi nem irtottuk ki a nem megbízható népelemeket. Utoljára a Rákoczi szabadságharc idején érte őket komolyabb megtorlás, ha jól emlékszem Vak Bottyán volt a rácok ostoraGondolom akkor a szerbek magyarok elleni népirtásai is okésak neked. Tulajdonképpen sajnálod is esetleg, hogy nem irtották ki teljesen a nem megbízható kissebségeket? Bár ők nem türkök...
Az örmények és az azeriek egy hadüzenet nélküli háborúban állnak, az azeri baltás kiiktatott egy ellenséges katonát, ott ahol rátalált. Persze hogy nemzeti hős lett.
Nem, én azt sajnálom, hogy mi nem irtottuk ki a nem megbízható népelemeket. Utoljára a Rákoczi szabadságharc idején érte őket komolyabb megtorlás, ha jól emlékszem Vak Bottyán volt a rácok ostora
Már megint sértegetni próbálsz...Gondolom te is ismered azt a mondást, hogy aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan ?
Szerintem nem igen nevezhető embernek az, aki relativizálja az örmény népirtást vagy egy gyáva gyilkos cselekedetét mosdatja és azon sajnálkozik, hogy nem irtottunk ki másokat, hogy nem mentünk le a türkök ember alatti színvonalára.. vagy szerinted igen ?
A legtöbb kultúrában,-- úgy tűnik a magaserkölcsű türk-szkíta kivétel ez alól--, a szemtől-szembeni, férfi a férfi elleni küzdelemnek van tisztelete, kultúrája, elismertsége... tehát ha safarovnak problémája volt valamelyik örménnyel személyesen, tehát személyesen, -nem azért, mert van egy befagyott konfliktus a két nép között pár ezer km-re, vagy akkor most minden magyarnak felkéne koncolni minden az országon áthaladó románt az m3-ason ??-, akkor férfi mód kikellett volna hívnia, az egyetem mellett lejátsszák vagy valami... nem az, hogy átlopózik az éjszaka és lebaltázza, csak azért, mert örmény... jóhogy nem már megmérgezte, mint az asszonyok régen a megunt férjeiket. Ez nem emberhez és nem férfihez méltó cselekedet volt... inkább hitvány, gyáva féreg cselekedet.. és aki ezt leokézza, azt mondja, hogy teljesen rendbe van, nincs ezzel semmi gond, az ugyanazon a szinten van, mint safarov, és az ilyen "ember" ezután ne gyalázza, ne sértse, ne csúfolja meg a magyarokat azzal, hogy saját magát is annak tartja, mert kurvára nem magyar az, aki ezt rendben találja, x ezer km-re a csatatértől egy kollégiumi szobában. Csak egy hitvány...
És miért akarsz kiirtani másokat ??
Miért nem lett volna elég, ha elüldözzük a "nem megbízható népelemeket" ?
Ez a fő különbség a muszlim türk, meg a keresztény örmény között... utóbbiak döntő részt csak elüldözték azt a 20%nyi türköt a karabahból, míg előbbiek milliós nagyságban mészárolták le a kisebbségüket..
Akkor Szellő szlovák? Vagy tót? Vagy most mi van?Pl. Szellő István?![]()
Senkinek sem tünt fel,hogy az örményeknek vagy van elég komoly drónja vagy az oroszok segítik őket műholdfelvételekkel vagy Irán ad át ilyen infókat...De ezek elég komoly képek.![]()
![]()
Az azeri tuzérségi támogatást a térségben DANA onjáro lovegek is biztosítják:
![]()
![]()
https://niqnaq.wordpress.com/2020/10/22/colonel-cassad-for-thursday-3/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..