[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Oltári egyszerű... Ha Biden győz, akkor a világon megerősödik a Nyílt Társadalom nevű rémálom. Sorosék bátrabbak lesznek és még gazdagabbak. Simán el tudom képzelni, hogy meg-majdanozzák Lengyel- és Magyarországot. Elég emberük van itt is. Egyetlen megoldás, hogy a Nyílt Társadalomhoz anyagilag kötődő szervezeteket törvényen kívül kell helyezni. Meg az Antifát. De azonnal.
Ha Trump nyer, akkor megtörik a Soros-birodalom eszmei ereje, s vele párhuzamosan az anyagi ereje is. Akkor még van esély békében rendezni dolgainkat.

Oltári egyszerű... Ha Biden győz, akkor a világon megerősödik a Nyílt Társadalom nevű rémálom. Sorosék bátrabbak lesznek és még gazdagabbak. Simán el tudom képzelni, hogy meg-majdanozzák Lengyel- és Magyarországot. Elég emberük van itt is. Egyetlen megoldás, hogy a Nyílt Társadalomhoz anyagilag kötődő szervezeteket törvényen kívül kell helyezni. Meg az Antifát. De azonnal.
Ha Trump nyer, akkor megtörik a Soros-birodalom eszmei ereje, s vele párhuzamosan az anyagi ereje is. Akkor még van esély békében rendezni dolgainkat.
Nincs meg hozzá se a cseh se a lengyel se a magyar társadalmi többség. Itt az ellenzék csak szeretné hinni, hogy fej fej mellett halad a kormánnyal. De ez a kisebb baj. A nagyobb baj, ha nyíltan elkezdik ukrajnát nyomni azzal úgy nagxon sarokban lesz a maci, és lehet úgy dönt, akkor már mindent vissza

Voltak szamomra szimpatikus lepesei Trumpnak, de ilyen a demokracia. Itt az ideje az oroszokkal foglalkozni Kina helyett.

A kovetkezoket lehet levonni:
-Biden ujra Kelet Europa fele fordul es kemeny evek varnak a magyar kormanyra.
-Ukrajna tamogatasaval Krim es Donbassz visszakerul ha akarja Putyin ha nem.
-A nep iteletet mondott a sikertelen COVID jarvanykezeles es a gazdasagi recesszio okan. Kovetkezteteskent 100%-ban biztos vagyok hogy Orban is erre a sorsra jut. Tul kozel van a valasztasi ev a vakcinahoz kepest.

Az orbani atok ujra lecsapott, akit tamogat az megbukik.

Voltak szamomra szimpatikus lepesei Trumpnak, de ilyen a demokracia.

-A nep iteletet mondott a sikertelen COVID jarvanykezeles es a gazdasagi recesszio okan. Kovetkezteteskent 100%-ban biztos vagyok hogy Orban is erre a sorsra jut. Tul kozel van a valasztasi ev a vakcinahoz kepest.

Nincs ez még mindig kicsit korán?

A többit meg nem kommentálom inkább...

Voltak szamomra szimpatikus lepesei Trumpnak, de ilyen a demokracia. Itt az ideje az oroszokkal foglalkozni Kina helyett.

A Krím eldőlt kérdés, semmilyen orosz vezetés nem fogja visszaadni szépszerével, még Navalnij sem adná vissza az ukriknak. Háborúhoz meg sok szerencsét, 170 éve lehetett, csak akkor nem volt nuki...
Az USA meg el lesz foglalva a belső problémáival, persze könnyen lehet, hogy szokás szerint valami jó kis háborúval akarják majd ezekről elterelni a figyelmet.

Ok fiam feküdj le és álmodj tovább.. nem okosdolog ez az alvajárás.