![]()
A fiatal Rothschild nagyon el van kapatva...
Örüljünk, hogy bemutatkozott.
Jéé, milyen közönséges...

![]()

Amíg ők nyomják a pénzt, és adják kamatra...![]()
![]()
Óhh gyerekek!
Blue Beam Project?
--------------------
"Neil deGrasse Tyson asztrofizikus szerint november 2-án - egy nappal az amerikai elnökválasztás előtt - egy kisbolygó léphet a Föld légkörébe. Szerencsére az objektum csupán hűtőgép nagyságú, nem fog komoly károkat okozni."
https://ma7.sk/kavezo/egy-nappal-az-amerikai-elnokvalasztas-elott-aszteroida-talalhatja-el-a-foldet
..

És még primitív is. Hiába no. A pénzhez nem föltétlenül párosul ész, pláne ha azt nem az illető kereste meg.Örüljünk, hogy bemutatkozott.
Jéé, milyen közönséges...![]()

Kemény dolog a nyilvánvaló csalások tagadása.
Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.ezt elobb be is kellene bizonyitani..
nem a fejszbukon, twitteren, vmi sex shop elott okoskodva...
Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.
vmi sex shop elott okoskodva...

Látom kerülted a fórumot, esetleg szimplán nem olvasod.
jaja...Te!
Ugye annyira tudsz már a sorok között olvasni, hogy rájöjj, nem véletlenül egy szexshop előtt üzentek nekik, hogy srácok:
Vigyázz! Kész'! Rajt!
Indul a sz@rosbili felborítása!
..
Pizzagate megvan?
![]()

Tényleg nem, úgy még sosem sikerült nekikEz az ő szintjük.Még győzni sem tudnak tisztességgel.
Bocsi...Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.Te!
Ugye annyira tudsz már a sorok között olvasni, hogy rájöjj, nem véletlenül egy szexshop előtt üzentek nekik, hogy srácok:
Vigyázz! Kész'! Rajt!
Indul a sz@rosbili felborítása!
..
Pizzagate megvan?
![]()
jaja...
elbaszta a hotelt nevet es egy hasonlo nevu kisbolt ele ment ...
biztos a szamok es a konteok kiadtak neked h guliani akarattal ment a sex shop ele
![]()

Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.
Szerintem simán belefér, hogy az választás végi káoszban valaki elnézett egy címet. Én inkább azt nem értem, hogy hirtelen mi a baja a liberálisoknak a szexbolttal? Az most nem modern és progresszív?Szerintem sem volt veletlen a szexshop elotti nyilatkozat. Plane hogy Biden korul zavarosak ilyen teren a dolgok.

Szerintem simán belefér, hogy az választás végi káoszban valaki elnézett egy címet. Én inkább azt nem értem, hogy hirtelen mi a baja a liberálisoknak a szexbolttal? Az most nem modern és progresszív?![]()
Kertészeti áruház volt. Four Seasons Total Landscapingezt elobb be is kellene bizonyitani..
nem a fejszbukon, twitteren, vmi sex shop elott okoskodva...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..