[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Nekem egyszer egy hangszeren eljátszott, vagy 500 éve Magyarországon is énekelt énekért kellett leveleznem, mert valami Dán cégé volt a zenei jog és Dániában nem mehetett volna a felvétel. Pont nem célcsoport, na de azért is. Eléggé túltolja a youtube minden politikai áthallás nélkül is.

Jó, de érted. A háborús videó, amit a saját lakhelyén vett fel Donyeckben egy helyi, vajon milyen szerzői jogot sérthet?

• Tetszik
Reactions: phaidros
Igen, ebben is egyetertunk, ukrajna a legsanszosabb, hogy osszedol 10-15 even belul

én ezt csak remélem, de nem látom az okait. ha nem nagyon offtopic, írnál pár részletet/érvet az állítás mellett
srácok, szerintem folytassuk itt
Szerintem, az hogy "összedől" egy ország sokféleképpen lehetséges. Ukrajna szerintem a következő 20 évben biztos változni fog, de megszűnni mint önálló állam biztos nem. Talán fog újabb területeket veszíteni de én ennyit látok maximumnak és habár reménykedem én is a teljes széthullásban sok esélyt nem nagyon látok rá.

Jó, de érted. A háborús videó, amit a saját lakhelyén vett fel Donyeckben egy helyi, vajon milyen szerzői jogot sérthet?
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Teljesen mind1, ha valakinek nem tetszel akkor bannolnak/tiltanak.

Tegnap pont arról beszélt Raptor (játék streamer) a YT csatornáján, hogy ma már a youtube dönti el erőből, kiből lesz sztár streamer és ki az akit kikészítenek. Ha elfogadod a szabályaikat akkor van esélyed, hogy megengedik neked, hogy befuss, de nem engednek meg mégegy pewdiepie-t.

Egyrészt nem Te döntöd el ki a szubhumán, szerencsére. Másrészt igenis a gyarmattartók is felelősek a népességrobbanásért, meg az élet szentsége felkiáltással családtervezést nem elismerő "könyv népei" is. Igen, keresztény, zsidó, muzulmán egyaránt, csak most épp utóbbi éli a bigott középkorát.
Aha. Amikor elözönlik Európát és Észak-Amerikát és végleg kialszik a civilizáció lángja, remélem emlékszel erre. Majd elmormolhatod hogy legalább nem vagy bigott meg rasszista miközben élve elégetnek, mert fehér vagy.

Nem igazán értem, hogy kapcsolódsz ezzel a hozzászólásomhoz, de arról biztosíthatlak, hogy ha még itt vagyok amikor elözönlik Európát, akkor a civilizáció lángja nem aludt ki, hacsak nem a máglyámmal egyidőben, és akkor mindenki más szubhumán, azaz pl máglyát rakni képes rozsomákok támadtak rám. Hadd áruljam el neked, hogy nem csak a fehér bőrűeket hívjuk embernek, szóval fogalmazz pontosabban, mert így könnyen ostobának tűnhetsz. Ha meg te lennél a civilizáció megtestesült lángja, akkor semmi bajom a barbárokkal.

Aha. Amikor elözönlik Európát és Észak-Amerikát és végleg kialszik a civilizáció lángja, remélem emlékszel erre. Majd elmormolhatod hogy legalább nem vagy bigott meg rasszista miközben élve elégetnek, mert fehér vagy.

• Tetszik
Reactions: Molon Labe
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tegnap pont arról beszélt Raptor (játék streamer) a YT csatornáján, hogy ma már a youtube dönti el erőből, kiből lesz sztár streamer és ki az akit kikészítenek. Ha elfogadod a szabályaikat akkor van esélyed, hogy megengedik neked, hogy befuss, de nem engednek meg mégegy pewdiepie-t.
mi lett a pewdiepie-al?

A Nyílt Társadalmi fasizmus jeles magyar nyelvű lépviselői ismét elárulták ma Hazájukat Brüsszelben! Meddig tűrjük még ezt? Ahelyett, hogy népükért, hazájukért dolgoznának, ismét belerondítanak saját fészkükbe..... Még jó, hogy van egy O. V., mert nélküle éhen is halnának....

mi lett a pewdiepie-al?
Úgy emlékszem, hogy egy szokásos kockulása közben, kiszaladt a száján valami nem polkorrekt... azóta kegyvesztett.
Konkrétan ni**erezett egyet egy PUBG stream közben. Előtte meg fizetett két idegennek azért, hogy antiszemita feliratot tartsanak fel a videójához. Mindezt akkor, miután már a legtöbb feliratkozója neki volt a youtube-on. Miután elkezdték nácizni és verbálisan szétszedni, elkezdett trollkodni és rájátszani a dologra. Náci egyenruhában nézett Hitler beszédeket, náci indulókat hallgatott, stb. Ezektől lett kegyvesztett, és az összes létező szponzorát elvesztette.

• Tetszik
Reactions: Pogány and megazez
Konkrétan ni**erezett egyet egy PUBG stream közben. Előtte meg fizetett két idegennek azért, hogy antiszemita feliratot tartsanak fel a videójához. Mindezt akkor, miután már a legtöbb feliratkozója neki volt a youtube-on. Miután elkezdték nácizni és verbálisan szétszedni, elkezdett trollkodni és rájátszani a dologra. Náci egyenruhában nézett Hitler beszédeket, náci indulókat hallgatott, stb. Ezektől lett kegyvesztett, és az összes létező szponzorát elvesztette.
Elgondolkodtató, hogy ha marxtól idézett volna, vagy kommunista nézeteket vall, vagy munkásőr egyenruhában néz Kádárbeszédet; akkor is kegyvesztett lenne?