UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Az Orindex híre: "...... Monolitot találtak Magyarországon! Szombat hajnalban a Szenttarhonya melletti Rögösbuckán Pató Pál erdő- és munkakerülő bejelentést tett a rendőrségen, miszerint a határban, a szénás mellett egy monolit található. A rendőri intézkedés eredményeként a helyszínen megjelent a Katasztrófavédelem, a Tűzszerész-ezred, a NAV, a parlamenti pártok képviselői, valamint Króm Benjámin földön- és magánkívüli ufókutató.
A Katasztrófavédelem szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a monolit nem veszélyes az állatok és az emberek biztonságára, nem tűzveszélyes és nem mérgező. A tűzszerészek beható vizsgálat után kijelentették, hogy ilyen robbanószerkezet nincs, tehát veszélytelen. A NAV megkeresésünkre közölte, hogy a monolit ittléte nem ütközik az Európai Unió vámszabályaiba. Kobrev Dlára, a KD miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a monolit Európa segítségének szimbóluma és mint ilyen, az Orbán-kormány bukását jelzi és vetíti előre. Karácsony Gergely megint nem mondott semmit, ellenben Facebook-oldalán a kormányt bírálta, hogy még a monolitot is elveszik Budapesttől. A Jobbikos Jakab Péter megfenyegette Orbánt, hogy ha lenyúlják a monolitot, akkor húha!
A Fidesz helyi képviselője, egyetértésben a KDMP választmányának alelnök-helyettesével áldását adta a monolitra és ezennel a Nemzeti Monolit névvel ruházta fel.
Króm Benjámin súlyos idők eljövetelét és békétlenséget lát a monolit megjelenésében. Szerinte a földönkívüliek figyelmeztetése ez, hogy éljünk békében. A rendőrség igazoltatás után eltávolította a helyszínről....." Kövessék velünk az Orindex híreit..... reklám"

• Tetszik
Reactions: misinator
tomcat1

Láttam belőle pár részt. Szerintem nem olyan hatásvadász, mint a többi. De számomra nem is túl izgalmas.
Annyiban jó, hogy lehetőséget ad sok olyan embernek beszélni, akiknek azelőtt erre nem volt "normális" felülete.
(Nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen műsorban adod elő a sztoridat, vagy az "Ősi idegenek végső bizonyíték-ban".)
Nekem ebből a szempontból még mindig az "Ufok Európa egén" tetszett a legjobban. Az olyan erősre sikerült, hogy nem is adták le többször :)

Az "5" jellemző az mi lehet?
Nem mondták el benne, legalábbis nem emlékszem.

tomcat1

Fejből én sem tudom. Az első részben azt hiszem elmondják. Az "Antigravitációs" mozgásra emlékszem. Az az egyik.

tomcat1

Láttam belőle pár részt. Szerintem nem olyan hatásvadász, mint a többi. De számomra nem is túl izgalmas.
Annyiban jó, hogy lehetőséget ad sok olyan embernek beszélni, akiknek azelőtt erre nem volt "normális" felülete.
(Nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen műsorban adod elő a sztoridat, vagy az "Ősi idegenek végső bizonyíték-ban".)
Nekem ebből a szempontból még mindig az "Ufok Európa egén" tetszett a legjobban. Az olyan erősre sikerült, hogy nem is adták le többször :)
Ezt keressem? :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: wolfram and fip7
A román vason még a csiszolás nyoma is látszott az oldalán szépen (nagyon gáz másolás). Az usa beli legalább szépen polírozott volt.
Ez vagy diákcsín, vagy jel valakinek, vagy tesztelés?
:)
Más a technológia, a romániai csak a Proxima Centauriról jöttek nagyképűsködni, ott a keleti francusok UFOrokonik laknak.

Az amcsis a Zeta Reticuliból jött, itt a GPS térkép, bár a zéta kicsit titkos, ami egyértelmű. :D

1200px-Reticulum_constellation_map.svg.png

• Tetszik
Reactions: wolfram
Gondolom a mars járót nem 2020-ban tervezték hanem sokkal régebben. Így a kamerája se mai darab.

• Tetszik
Reactions: jani22
A román vason még a csiszolás nyoma is látszott az oldalán szépen (nagyon gáz másolás). Az usa beli legalább szépen polírozott volt.
Ez vagy diákcsín, vagy jel valakinek, vagy tesztelés?

Hát a román az olyan... románosra sikerült. :D

De vajon mikor méltóztatnak majd színes képet leközölni? Nem nagyon értem, hogy 2020-ban mire jó ez a retro stílus.

Már 8 éve is közöltek:
https://www.nasa.gov/mission_pages/msl/news/msl20120811.html

• Tetszik
Reactions: jani22
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erre mondani sem tudok semmit :)

• Tetszik
Reactions: Shektor11