[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Jól olvastam, hogy a billegő államokban a demek és a rep elektorok is leadták a szavazataikat? És Pence lesz az aki számol és dönt mit fogad el. Komolyan, kabaré! És ezek szólnak be Lukasenkonak. :)

Igen. A GOP is küldi a sajátot. 2021. január 6-án, Vízkeresztkor meg postabontás! :)
Mondjuk addég történni fog még egy-s-más! Az a megérzésem. :rolleyes:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:D

Szerintem Trumpnak megvannak a megfelelő bizonyítékai, csak még megvárja amíg a fogadóirodákban 1 az 1000-hez lesz az arány, aztán felrak magára 100 millió dollárt, bemutatja a bizonyítékokat, és felmarkol 10 milliárdot.

Megerősítette helyi idő szerint hétfő délután Joe Biden demokrata párti elnökjelölt győzelmét az Egyesült Államok 50 államában és a fővárosban, Washingtonban összegyűlt elektori testület, amely hivatalosan megválasztja az Egyesült Államok elnökét.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/221985/

Megerősítette helyi idő szerint hétfő délután Joe Biden demokrata párti elnökjelölt győzelmét az Egyesült Államok 50 államában és a fővárosban, Washingtonban összegyűlt elektori testület, amely hivatalosan megválasztja az Egyesült Államok elnökét.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/221985/

Na most akkor kíváncsi vagyok,hogy vajon kiköltözik Trump a Fehér Házból ahogy ígérte:-).

Na most akkor kíváncsi vagyok,hogy vajon kiköltözik Trump a Fehér Házból ahogy ígérte:).

Nem ígért ilyet! Hallgasd vissza az ominózus videót!
Leszerelően, csillapítóan, gúnyos hanglejtéssel vetette oda csak foghegyről az idegbeteg firkásznak, hogy nyugodjon már le!

Nem ígért ilyet! Hallgasd vissza az ominózus videót!
Leszerelően, csillapítóan, gúnyos hanglejtéssel vetette oda csak foghegyről az idegbeteg firkásznak, hogy nyugodjon már le!

Akkor íme a videó ezen részéről a fordítás:-).
Szerintem ez elég egyértelmű:-).

„ Tehát, ha az elektorok a megválasztott elnököt, Joe Bident választják, akkor sem hagyja el a Fehér Házat? -hangzik a riporteri kérdés”

- Természetesen elhagyom, és ezt maga is tudja - válaszol Donald Trump. De azt hiszem, hogy sok dolog fog történni még január 20-áig. Hatalmas csalást találtak. Olyanok vagyunk, mint egy fejlődő ország. Olyan számítógépes használunk, amelyek feltörhetők. "

• Tetszik
Reactions: ghullaire
Akkor íme a videó ezen részéről a fordítás:).
Szerintem ez elég egyértelmű:).

„ Tehát, ha az elektorok a megválasztott elnököt, Joe Bident választják, akkor sem hagyja el a Fehér Házat? -hangzik a riporteri kérdés”

- Természetesen elhagyom, és ezt maga is tudja - válaszol Donald Trump. De azt hiszem, hogy sok dolog fog történni még január 20-áig. Hatalmas csalást találtak. Olyanok vagyunk, mint egy fejlődő ország. Olyan számítógépes használunk, amelyek feltörhetők. "

Bakker már! :mad::D
Hallgassad vissza a videót! A leírt szöveg, NEM ADJA VISSZA az egésznek az élét!
..
És ne éljed bele magad, hogy Joe Biden elnök lesz! :rolleyes:
Történelmi időket élünk, tudod! :)

Olyan számítógépes használunk, amelyek feltörhetők.
Ez az állítás igazábol sokkal csalásgyanusabbá teszi az o 2016-os gyozelmét, mind a mostani Bidenét. :rolleyes:
Pech Trump számára, hogy most viszatértek az elektronikai rendzerek nélkuli szavazáshoz és kéziszámláláshoz. :p

• Tetszik
Reactions: Wilson
Ez az állítás igazábol sokkal csalásgyanusabbá teszi az o 2016-os gyozelmét, mind a mostani Bidenét. :rolleyes:
Pech Trump számára, hogy most viszatértek az elektronikai rendzerek nélkuli szavazáshoz és kéziszámláláshoz. :p

Január 21, Fehér ház:

EpOGMkmUcAIUyPB

Bakker már! :mad::D
Hallgassad vissza a videót! A leírt szöveg, NEM ADJA VISSZA az egésznek az élét!
..
És ne éljed bele magad, hogy Joe Biden elnök lesz! :rolleyes:
Történelmi időket élünk, tudod! :)

Igazad van éle aztán van a felvételnek:-).
Nem élem magam bele mert mint írtam korábban nekem mindegy ki az USA elnöke én csak arra vagyok kíváncsi,hogy Trump meddig akarja húzni ezt a cirkuszt.Amúgy az emberiség folyamatosan a kialakulása óta történelmi időket él:-)