UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 749
16 729
113
Az Orindex híre: "...... Monolitot találtak Magyarországon! Szombat hajnalban a Szenttarhonya melletti Rögösbuckán Pató Pál erdő- és munkakerülő bejelentést tett a rendőrségen, miszerint a határban, a szénás mellett egy monolit található. A rendőri intézkedés eredményeként a helyszínen megjelent a Katasztrófavédelem, a Tűzszerész-ezred, a NAV, a parlamenti pártok képviselői, valamint Króm Benjámin földön- és magánkívüli ufókutató.
A Katasztrófavédelem szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a monolit nem veszélyes az állatok és az emberek biztonságára, nem tűzveszélyes és nem mérgező. A tűzszerészek beható vizsgálat után kijelentették, hogy ilyen robbanószerkezet nincs, tehát veszélytelen. A NAV megkeresésünkre közölte, hogy a monolit ittléte nem ütközik az Európai Unió vámszabályaiba. Kobrev Dlára, a KD miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a monolit Európa segítségének szimbóluma és mint ilyen, az Orbán-kormány bukását jelzi és vetíti előre. Karácsony Gergely megint nem mondott semmit, ellenben Facebook-oldalán a kormányt bírálta, hogy még a monolitot is elveszik Budapesttől. A Jobbikos Jakab Péter megfenyegette Orbánt, hogy ha lenyúlják a monolitot, akkor húha!
A Fidesz helyi képviselője, egyetértésben a KDMP választmányának alelnök-helyettesével áldását adta a monolitra és ezennel a Nemzeti Monolit névvel ruházta fel.
Króm Benjámin súlyos idők eljövetelét és békétlenséget lát a monolit megjelenésében. Szerinte a földönkívüliek figyelmeztetése ez, hogy éljünk békében. A rendőrség igazoltatás után eltávolította a helyszínről....." Kövessék velünk az Orindex híreit..... reklám"

• Tetszik
Reactions: misinator

tomcat1

Well-Known Member
2014. december 30.
2 601
3 273
113
tomcat1

Láttam belőle pár részt. Szerintem nem olyan hatásvadász, mint a többi. De számomra nem is túl izgalmas.
Annyiban jó, hogy lehetőséget ad sok olyan embernek beszélni, akiknek azelőtt erre nem volt "normális" felülete.
(Nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen műsorban adod elő a sztoridat, vagy az "Ősi idegenek végső bizonyíték-ban".)
Nekem ebből a szempontból még mindig az "Ufok Európa egén" tetszett a legjobban. Az olyan erősre sikerült, hogy nem is adták le többször :)

Az "5" jellemző az mi lehet?
Nem mondták el benne, legalábbis nem emlékszem.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 471
66 527
113
tomcat1

Fejből én sem tudom. Az első részben azt hiszem elmondják. Az "Antigravitációs" mozgásra emlékszem. Az az egyik.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
13 052
28 144
113
tomcat1

Láttam belőle pár részt. Szerintem nem olyan hatásvadász, mint a többi. De számomra nem is túl izgalmas.
Annyiban jó, hogy lehetőséget ad sok olyan embernek beszélni, akiknek azelőtt erre nem volt "normális" felülete.
(Nagyon nem mindegy, hogy egy ilyen műsorban adod elő a sztoridat, vagy az "Ősi idegenek végső bizonyíték-ban".)
Nekem ebből a szempontból még mindig az "Ufok Európa egén" tetszett a legjobban. Az olyan erősre sikerült, hogy nem is adták le többször :)
Ezt keressem? :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: wolfram and fip7

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
13 052
28 144
113
A román vason még a csiszolás nyoma is látszott az oldalán szépen (nagyon gáz másolás). Az usa beli legalább szépen polírozott volt.
Ez vagy diákcsín, vagy jel valakinek, vagy tesztelés?
:)
Más a technológia, a romániai csak a Proxima Centauriról jöttek nagyképűsködni, ott a keleti francusok UFOrokonik laknak.

Az amcsis a Zeta Reticuliból jött, itt a GPS térkép, bár a zéta kicsit titkos, ami egyértelmű. :D

1200px-Reticulum_constellation_map.svg.png

• Tetszik
Reactions: wolfram

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 471
66 527
113
Gondolom a mars járót nem 2020-ban tervezték hanem sokkal régebben. Így a kamerája se mai darab.

• Tetszik
Reactions: jani22

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 894
4 421
113
A román vason még a csiszolás nyoma is látszott az oldalán szépen (nagyon gáz másolás). Az usa beli legalább szépen polírozott volt.
Ez vagy diákcsín, vagy jel valakinek, vagy tesztelés?

Hát a román az olyan... románosra sikerült. :D

De vajon mikor méltóztatnak majd színes képet leközölni? Nem nagyon értem, hogy 2020-ban mire jó ez a retro stílus.

Már 8 éve is közöltek:
https://www.nasa.gov/mission_pages/msl/news/msl20120811.html

• Tetszik
Reactions: jani22

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 550
59 435
113

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 471
66 527
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Erre mondani sem tudok semmit :)

• Tetszik
Reactions: Shektor11