Valszeg összesen lesz annyi.Vajon az NMS-sel együtt 300 db, vagy az külön tétel lesz?
Valszeg összesen lesz annyi.Vajon az NMS-sel együtt 300 db, vagy az külön tétel lesz?
"+Quote" és "Insert Quote" gombokkal sokkal egyszerűbb...
![]()
legyen már Gidrán a topik neve! Hiszen végülis az a neve a jószágnak. A yürök meg szerintem tuti Komondor lesz.. talán még nekik is csurran cseppen valami ebből, így a nevét átadják majd.. Mondjuk én megértem az ellenérzéseket, ez az ötlet nekem sem tetszik igazán. .. Nekem úgy jött le, hogy 300 Gidrán lesz és a Yörük/Komondor - ból is vesznek majd valamikor és nevezik/építik át. Bár nem értem akkor ezt az önellentmondást, hogy a Rheinmetall átáll 1 db 4x4-es gyártására .. akkor a Yörük/Komondor meg el van vetve és csak importálunk belőle változtatás nélkül (vagy csak név változtatással)!?Mégegyszer mea culpa

Lesz ebben a kocsiban minden, kebab, bratwurst és lángos is!Akkor a kebabos kocsi megnevezésnek annyi![]()
![]()
Lesz ebben a kocsiban minden, kebab, bratwurst és lángos is!
.Igen. Nézd meg az ajtók maszkolását. Teljesen ugyan azok a minták és a színekLegyen egymás mellett egy hozzászólásban a két kép:
Akkor ez mégis magyar festésű Yörük?
![]()
![]()
Igen. Nézd meg az ajtók maszkolását. Teljesen ugyan azok a minták és a színek
Én is azt néztem, hogy nagyon hasonló a minta, de a fehéregyensúly vagy valami nagyon el van rontva a gyári képen, túl sok a képben a zöld, ezért minden szín másnak tűnik.
Szerintem telitalálat, magyar vonatkozású név is, külföldinek is könnyen megjegyezhető kimondható. Vagány hangzása is van, örülök neki.
Erre fel lehet építeni egy klassz brandet!!!! Nagy sikertörténet lehet belőle meglátjuk, hogy a RM mit fog hozzá fejleszteni, mennyiben lesz más. Az pedig, hogy a saját vonalról letettek és ezt fogják alapul venni, megnyugtató. Megint jól döntöttek Maróthék.Igazad van, de a minta nagyon árulkodó. Számomra teljesen biztosnak tűnik, hogy ez a magyar verzió. Ezután tényleg jó kérdés, hogy a Yörük gyártásával mi lesz itthon, ahogy Brácsa is kérdezte.Én is azt néztem, hogy nagyon hasonló a minta, de a fehéregyensúly vagy valami nagyon el van rontva a gyári képen, túl sok a képben a zöld, ezért minden szín másnak tűnik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..