Ott a felvétel róla!És ezt milyen bizonyíték támasztja alá?.
Ott a felvétel róla!És ezt milyen bizonyíték támasztja alá?.
Ott a felvétel róla!
Bolgen... Te szeretsz itt komplett idiótát csinálni magadból...Ott a felvétel róla!

)Az oroszok idegesen reagáltak és nevetségesen provokátoroznak. A sokadik példátlan blama ez már.Nincs több kérdésem.
Az oroszok idegesen reagáltak és nevetségesen provokátoroznak. A sokadik példátlan blama ez már.
Nem követtem a Navalny ügyet. De van valamilyen bizonyiték arra, hogy 1. valóban megmergezték, 2. valóban telefonâlt a. „gyilkosâval“.? Vagy mindezt csak el kell hinnünk annak a becsületes, pârtatlan Bellingcatnak?
Komolyan te ezt elhiszed?.A képzett titkosügynököt csak úgy felhívja valaki egy nem védett vonalon és a muksó kitálal minden részletet az álítólagos "akcióról".Ez kb annyira hiteles telefonbeszélgetés mint amit a Fehéroroszok elfogtak még augusztusban.Komolyan ezt még egy 6 éves sem hiszi el
.

Elég. A rendszer reakciói maradnak nekünk.Ok ha ez neked elég bizonyítéknak.
Elég. A rendszer reakciói maradnak nekünk.
.Ha meg akarták volna ölni akkor halott lenne.
Ha máshogy nem, az őt szállító mentő karambolozott volna egy T-72-essel, sajnálatos módon megölve minden benne ülőt.
Egy olyan országról beszélünk amelyik a világ legveszélyesebb mérgeit, biológiai fegyvereit birtokolja...

Elég. A rendszer reakciói maradnak nekünk.
Ha csak ennyi lenne a hiba a sztoriban, még el is hinném.Hát nem tudom, ez a fickó követte állítólag Navalnijt, de a hangját nem ismeri fel?
telexet olvasol? Na ne...https://telex.hu/kulfold/2020/12/21...zes-novicsok-alsonadrag-kem-orosz-putyin-fszb
Na ezen jot nevettem, ugy tunik az FSZB tenyleg ennyire impotens.
Nem veletlenul tart az az orszag ott...
Meg is erdemlik.

telexet olvasol?

Engem is felhivott Navalnij, de mondtam neki en csak dr Fletoval vagyok hajlando telefonon beszelni, vele is csak a primszamok rejtelmeirol.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..